reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Zapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitek robiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55% czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
ewelin86
Kaczorku ja robiłam bete w 11dpt i było 34, a kolejna robiłam w 14dpt i była 174. Akurat u mnie 3 dni różnicy, bo weekend wypadł. Więc nie wiem ile było po 48hZapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitek robiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55% czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
malutkikaczorek
Wiem kochana dlatego chciałam sie jeszcze innych doświadczonych ciężarówek poradzić ale cos pusto tu ;(Kaczorku ja robiłam bete w 11dpt i było 34, a kolejna robiłam w 14dpt i była 174. Akurat u mnie 3 dni różnicy, bo weekend wypadł. Więc nie wiem ile było po 48h
malutkikaczorek
A powiedz mi Ewelina ten przyrost o 66% powinien byc co każde 48h czy pózniej jak bedą bedzie wzrastać to procent przyrostu co 48 tez czy ten odsetek sie nie zmienia?
ewelin86
Nie patrz na to jakie są przyrosty, bo to nijak sie ma do rzeczywistości. Ja później jeszcze 3 zrobiłam bete i wyszło 474 więc nawet to nie jest książkowy przyrost. U Ciebie po prostu zarodeczek później się wgryzł i dlatego może byc taka niska beta początkowa.A powiedz mi Ewelina ten przyrost o 66% powinien byc co każde 48h czy pózniej jak bedą bedzie wzrastać to procent przyrostu co 48 tez czy ten odsetek sie nie zmienia?
Cisza dzis straszna, ale może dziewczyny wieczorem zajrzą to odp Tobie
Nikaaa
U mnie były słabe przyrosty i zawsze spadało niestety. Dwie biochemiczne. Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczejZapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitek robiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55% czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
malutkikaczorek
U mnie były słabe przyrosty i zawsze spadało niestety. Dwie biochemiczne. Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
malutkikaczorek
A czy na Usg bedzie cos widać?