reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kuzwa dziewczyny nie wzielam popoludniowej dawki lutinusa. Bylam swiecie przekonana ze ja wzielam i dopiero teraz jak mialam brac kolejna zaueazylam :szok:
Powiedzcie mi czy mam eziasc nastepna za jakies 4 -5 h czy zostawic i normalnie podac ranna dawke
:o[/QUOTE]

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Dzisiaj lezymy i się lenimy!

6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa
7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Dobryyy!!! Chcę już jutro :((( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku :D takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzie :( boję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada

Czesia i jak tam się czujesz?
Hej Laseczki:D
Ewelin,puki co jest ok. Wczoraj przez chwile bylo troche strachu, M z wrazenia odmowil sobie piwa wieczorem bo zastanawialismy sie czy szpitala nie przywitamy.
Wracalismy do domu i nie wiem czy to mlody czy co to bylo,w kazdym razie bardzo nisko na srodku cos zaczelo mnie okrutnie bolec,za chwile do tego dolaczyl bol w lewym boku,tam gdzie drugi najczesciej mi jakies flaki wypycha. Az lzy mialam w oczach:( jak juz bylismy w domu to znowu cos mnie bolalo w podbrzuszu tak,ze na lozku nie moglam sie ruszyc. A potem,do rana bylo normalnie. Nie wiem co to za akcja byla...
Wczoraj M rozmawial z ojcem i mowi mu ze najprawdopodobniej w pon ze swojego trojpaka bedzie mial juz funpack:D
Ciekawe czy pozniej tez nam tak do smiechu bedzie ;)

Dobryyy!!! Chcę już jutro :((( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku :D takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzie :( boję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada
Tez tak mialam,tylko u mnie jak sie krew puscila to konca nie bylo widac:( i tak chyba bylo przez 4 dni,takie krwotoki wlasnie po smarkaniu. A takie slady krwi to do dzis mi sie zdarzaja. W szpitalu kazali mi brac rutinoscorbin przy tym. Ale co mial zdzialac tego nie wiem.

U mnie tak bylo przez jakies chyba 2 tyg bo akurat jakis katarek mialam :) ale juz po...

Ewelin mialam z ta glowa problmy jak Ty i fktycznie w 2 trym lepiej juz ze 2 tyg spokoju tfu tfu :p

reklama
Czesia No teraz to juz na pewno wasz ostatni weekend we dwoje! :-)?

Ja od poczatku mam takie cos przy smarkaniu aż do teraz. Takie skrzepy z krwią. To normalne. W I trymestrze jeszcze miałam wrażliwe dziąsła i krwawiące.
Ja sie wgłębiałam kiedyś w temat rutinoskorbinu w ciąży i nie wolno, bo to nie jest czysta wit C. Lepiej zjesc kiwi albo pomarańcza, ewentualnie wit C samą niz rutinoskorbin.

Miłej niedzieli ciężarówki. U mnie dzien jak codzień :-)

Do góry