reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kuzwa dziewczyny nie wzielam popoludniowej dawki lutinusa. Bylam swiecie przekonana ze ja wzielam i dopiero teraz jak mialam brac kolejna zaueazylam
Powiedzcie mi czy mam eziasc nastepna za jakies 4 -5 h czy zostawic i normalnie podac ranna dawke
[/QUOTE]
Powiedzcie mi czy mam eziasc nastepna za jakies 4 -5 h czy zostawic i normalnie podac ranna dawke
[/QUOTE]
pisanka89
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Dzisiaj lezymy i się lenimy!
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa
7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Dzisiaj lezymy i się lenimy!
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa
7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
pisanka89
Dobryyy!!! Chcę już jutro (( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzie boję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada
Zauważyłam podczas smarkania już nie pierwszy raz krew na papierze. Ale czytałam że śluzówki są teraz ukrwione i tak się dzieje. Tez tak miałyście? I znowu kluje mnie tam wiecie gdzie boję się że to coś z szyjka. Ciekawe czy jutro mnie gin przebada
Hej LaseczkiCzesia i jak tam się czujesz?
Ewelin,puki co jest ok. Wczoraj przez chwile bylo troche strachu, M z wrazenia odmowil sobie piwa wieczorem bo zastanawialismy sie czy szpitala nie przywitamy.
Wracalismy do domu i nie wiem czy to mlody czy co to bylo,w kazdym razie bardzo nisko na srodku cos zaczelo mnie okrutnie bolec,za chwile do tego dolaczyl bol w lewym boku,tam gdzie drugi najczesciej mi jakies flaki wypycha. Az lzy mialam w oczach jak juz bylismy w domu to znowu cos mnie bolalo w podbrzuszu tak,ze na lozku nie moglam sie ruszyc. A potem,do rana bylo normalnie. Nie wiem co to za akcja byla...
Wczoraj M rozmawial z ojcem i mowi mu ze najprawdopodobniej w pon ze swojego trojpaka bedzie mial juz funpack
Ciekawe czy pozniej tez nam tak do smiechu bedzie
Tez tak mialam,tylko u mnie jak sie krew puscila to konca nie bylo widac i tak chyba bylo przez 4 dni,takie krwotoki wlasnie po smarkaniu. A takie slady krwi to do dzis mi sie zdarzaja. W szpitalu kazali mi brac rutinoscorbin przy tym. Ale co mial zdzialac tego nie wiem.Dobryyy!!! Chcę już jutro (( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
MartiniM
U mnie tak bylo przez jakies chyba 2 tyg bo akurat jakis katarek mialam ale juz po...Dobryyy!!! Chcę już jutro (( bije się tego endokrynologa. Naczytalam się że ta babka nic nie mówi jest nadeta itd. Ale podobno jest dobra. Oby oby. Ja na śniadanie zjadłam pizze z piątku takie zachcianki poranne ake teraz mi smierdzi więc chyba przejedzenie kawałkiem.
Ewelin mialam z ta glowa problmy jak Ty i fktycznie w 2 trym lepiej juz ze 2 tyg spokoju tfu tfu
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Czesia No teraz to juz na pewno wasz ostatni weekend we dwoje! :-)?
Ja od poczatku mam takie cos przy smarkaniu aż do teraz. Takie skrzepy z krwią. To normalne. W I trymestrze jeszcze miałam wrażliwe dziąsła i krwawiące.
Ja sie wgłębiałam kiedyś w temat rutinoskorbinu w ciąży i nie wolno, bo to nie jest czysta wit C. Lepiej zjesc kiwi albo pomarańcza, ewentualnie wit C samą niz rutinoskorbin.
Miłej niedzieli ciężarówki. U mnie dzien jak codzień :-)
Ja od poczatku mam takie cos przy smarkaniu aż do teraz. Takie skrzepy z krwią. To normalne. W I trymestrze jeszcze miałam wrażliwe dziąsła i krwawiące.
Ja sie wgłębiałam kiedyś w temat rutinoskorbinu w ciąży i nie wolno, bo to nie jest czysta wit C. Lepiej zjesc kiwi albo pomarańcza, ewentualnie wit C samą niz rutinoskorbin.
Miłej niedzieli ciężarówki. U mnie dzien jak codzień :-)