reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Posiew w sensie ze wymaz? Jeżeli tak to nie przejmuj się , oni zawsze wysyłają smsy. Mi już 2 razy wyszła grzybica i Pani doktor po prostu zostawiła mi receptę , nie musiałam jechać na wizytę. Zadzwoń i zapytaj co ci wyszło a potem zadzwoń do Gajewskiej żeby zostawiła recepte

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie się zastanawiam czy dzwonić bo w środę mam wizytę chyba mogę poczekać?

reklama
Pochwal się wózkiem dla bąbelków :-)
Ja po pierwszym usg,kiedy dowiedzieliśmy się są dwa pęcherzyki też przeglądałam wózki bliźniacze i strasznie podobają mi się bugaboo donkey, nowe kosztują ok 7 tyś ale używane już ok 3. Widziałaś?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Wózek bliźniaczy TFK Twinner Twist Duo Premium w sklepie Bliźniacze Szczęście
Używane można taniej. Pojedziemy do wawy i pojezdzimy nimi i moze m.da się namówić przecież.to już na 3 lata będzie. Mój samochód jest tyle.wart....no ale...
Widzialam bugaboo też o nim myślałam ale cena już wyzsza

Link do: Wózek bliźniaczy TFK Twinner Twist Duo Premium w sklepie Bliźniacze Szczęście
Używane można taniej. Pojedziemy do wawy i pojezdzimy nimi i moze m.da się namówić przecież.to już na 3 lata będzie. Mój samochód jest tyle.wart....no ale...
O rany.... To "mój" wózek. Też go wybrałam dla moich dziewczynek... Widziałam go na żywo, jeździłam po sklepie. Jest cudny, lekki, łatwo się prowadzi. Ale jest mały. Dla mnie to było istotne bo mieszkam w bloku i musiał się mieścić przez drzwi. Ale Ty coś chyba pisałaś, że na wsi mieszkasz? Nie chcesz większego?

Moja koleżanka ma bugaboo ale Cameleon. Widziałam go na żywo i strasznie kanciasty mi sie wydał. I za nic w świecie nie mogłam włożyć reklamówki do tego kosza. Nie wiem jak jest z podwójnym, ale ten Cameleon dla mnie odpadł w przedbiegach.

Zazdroszcze wam swoich truskawek. Ja tez mam u siebie zasadzone ale pewnie wrony jedzą bo nie ma kto pilnować i zbierać :-(

Bardzo ładny,wygląda bardzo solidnie przynajmniej na zdjęciu.
Co do bugaboo to używane niekiedy są ponizej 3 tyś,masz jeszcze chwilę czasu to może trafisz na okazję i nie trzeba będzie samochodu sprzedawać ;)

No właśnie mi bugaboo też wydaje się kanciasty. Mieszkam na wsi ale pod miastem więc często jestem mamy małe mieszkanie na poddaszu więc wózek musi wejść w drzwi na dole i przez korytarz po schodach. Drzwi mamy 70 do sypialni i pokoju dzieci więc tam nie wjedziemy ale w salonie nie mamy drzwi tylko połączenie z przedpokojem więc tam.sie zamieścimy. Bugaboo ma moja ciotka i wymiarami jest np mniejsza gondola niż w tfk

reklama
Do góry