reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Posiew w sensie ze wymaz? Jeżeli tak to nie przejmuj się , oni zawsze wysyłają smsy. Mi już 2 razy wyszła grzybica i Pani doktor po prostu zostawiła mi receptę , nie musiałam jechać na wizytę. Zadzwoń i zapytaj co ci wyszło a potem zadzwoń do Gajewskiej żeby zostawiła recepte

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie się zastanawiam czy dzwonić bo w środę mam wizytę chyba mogę poczekać?

reklama
Pochwal się wózkiem dla bąbelków :-)
Ja po pierwszym usg,kiedy dowiedzieliśmy się są dwa pęcherzyki też przeglądałam wózki bliźniacze i strasznie podobają mi się bugaboo donkey, nowe kosztują ok 7 tyś ale używane już ok 3. Widziałaś?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Wózek bliźniaczy TFK Twinner Twist Duo Premium w sklepie Bliźniacze Szczęście
Używane można taniej. Pojedziemy do wawy i pojezdzimy nimi i moze m.da się namówić przecież.to już na 3 lata będzie. Mój samochód jest tyle.wart....no ale...
Widzialam bugaboo też o nim myślałam ale cena już wyzsza

Link do: Wózek bliźniaczy TFK Twinner Twist Duo Premium w sklepie Bliźniacze Szczęście
Używane można taniej. Pojedziemy do wawy i pojezdzimy nimi i moze m.da się namówić przecież.to już na 3 lata będzie. Mój samochód jest tyle.wart....no ale...
O rany.... To "mój" wózek. Też go wybrałam dla moich dziewczynek... Widziałam go na żywo, jeździłam po sklepie. Jest cudny, lekki, łatwo się prowadzi. Ale jest mały. Dla mnie to było istotne bo mieszkam w bloku i musiał się mieścić przez drzwi. Ale Ty coś chyba pisałaś, że na wsi mieszkasz? Nie chcesz większego?

Moja koleżanka ma bugaboo ale Cameleon. Widziałam go na żywo i strasznie kanciasty mi sie wydał. I za nic w świecie nie mogłam włożyć reklamówki do tego kosza. Nie wiem jak jest z podwójnym, ale ten Cameleon dla mnie odpadł w przedbiegach.

Zazdroszcze wam swoich truskawek. Ja tez mam u siebie zasadzone ale pewnie wrony jedzą bo nie ma kto pilnować i zbierać :-(

Bardzo ładny,wygląda bardzo solidnie przynajmniej na zdjęciu.
Co do bugaboo to używane niekiedy są ponizej 3 tyś,masz jeszcze chwilę czasu to może trafisz na okazję i nie trzeba będzie samochodu sprzedawać ;)

No właśnie mi bugaboo też wydaje się kanciasty. Mieszkam na wsi ale pod miastem więc często jestem mamy małe mieszkanie na poddaszu więc wózek musi wejść w drzwi na dole i przez korytarz po schodach. Drzwi mamy 70 do sypialni i pokoju dzieci więc tam nie wjedziemy ale w salonie nie mamy drzwi tylko połączenie z przedpokojem więc tam.sie zamieścimy. Bugaboo ma moja ciotka i wymiarami jest np mniejsza gondola niż w tfk

reklama
Do góry