reklama
Miałam dokładnie tak samo,zamiast zmyć trzy talerze od razu to gromadziłam naczynia a potem dwie godziny zmywałamna szczęście od kilku lat mam zmywarkę i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie już życia bez niejJa misze zmyć naczynia bp już stoją któryś dzień....zmywarkę m kupi jak wróci mi się nie bd chciało włożyć do zmywarki. Jestem leń lvl 1000000. W niedzielę mam.gosci to trzeba będzie posprzątać i koniec leżenia
pisanka89
Fanka BB :)
No ja też tak talerzyk do talerzyka i kupa w zlewie rośnie. Chyba nigdy to się nie zmieniMiałam dokładnie tak samo,zamiast zmyć trzy talerze od razu to gromadziłam naczynia a potem dwie godziny zmywałamna szczęście od kilku lat mam zmywarkę i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie już życia bez niej
Jak tam laski samopoczucie?
Ja wybrałam wózek ale m marudzi że za drogi. Używany za 3 tys znalazłam ale jest idealny dla mnie
Pochwal się wózkiem dla bąbelków :-)No ja też tak talerzyk do talerzyka i kupa w zlewie rośnie. Chyba nigdy to się nie zmieni
Jak tam laski samopoczucie?
Ja wybrałam wózek ale m marudzi że za drogi. Używany za 3 tys znalazłam ale jest idealny dla mnie
Ja po pierwszym usg,kiedy dowiedzieliśmy się są dwa pęcherzyki też przeglądałam wózki bliźniacze i strasznie podobają mi się bugaboo donkey, nowe kosztują ok 7 tyś ale używane już ok 3. Widziałaś?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fajny ten wózek o którym mówiszPochwal się wózkiem dla bąbelków :-)
Ja po pierwszym usg,kiedy dowiedzieliśmy się są dwa pęcherzyki też przeglądałam wózki bliźniacze i strasznie podobają mi się bugaboo donkey, nowe kosztują ok 7 tyś ale używane już ok 3. Widziałaś?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Posiew w sensie ze wymaz? Jeżeli tak to nie przejmuj się , oni zawsze wysyłają smsy. Mi już 2 razy wyszła grzybica i Pani doktor po prostu zostawiła mi receptę , nie musiałam jechać na wizytę. Zadzwoń i zapytaj co ci wyszło a potem zadzwoń do Gajewskiej żeby zostawiła recepteDzień dobry
U mnie od rana złe wiadomości,właśnie dostałam sms z kliniki że posiew który ostatnio miałam pobierany jest pozytywny i umówić się muszę na leczeniecałe życie pod górkę
Miłego dnia dziewczynki
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się w nim zakochałam i mimo iż mam już wózek wybrany od dawna to momentami zastanawiam się czy nie wybrać bugabooFajny ten wózek o którym mówisz
reklama
MagdaM33
Dziewczyny od ilu cm dziecka robią prenatalne? Możliwe że mogą je odwołać bo dzidzia za mała?
ja miałam robione w 12t4d i maluch miał 6,42cm. ale był inny kłopot bo spał i nie chciał się ułożyć do zbadania przezierności karkowej. machał rączkami i nóżkami ale cały w miejscu był. trzy razy podchodziliśmy co godzinę i musiałam żłopać colę i jeść czekoladę i dopiero po pół litra ułożył się tak jak dr sobie tego życzył.
piszecie o ustaleniu płci na podstawie zachcianek to u mnie nie ma możliwości takie sprawdzenia bo ja mam ochotę poprostu na jedzenie. wszystko co się nie rusza i na drzewo nie ucieka jest moje, moje, moje jedyne co się zmieniło to muszę codziennie zjeść zupę wiec gotuję raz na dwa dni.
a zmywarkę mam a talerze w zlewie zalegają, bo mam stary model. nie załaduje się sama i nie rozładuje
pochwalę się że ja już zajadam czereśnie żółte bo mamy wczesną odmianę. a truskawek też dużo właśnie zerwałam ale ponieważ popołudnie dosyć intensywne to na wieczór sobie zostawiam bo sikam po nich jak no. ale (czesia) arbuza sobie nie odmówię
Tequilla a co tam nie tam wyszło w tym posiewie? na czym polega leczenie? trzym się ciepło
dobrego dnia dziewczyny