reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Zastanawaiłam sie nad nim, ale stwierdziłam, że źle przyłoże i nie usłysze bicia serca i spanikuje. Więc odpuszczamaniołkowa.mama jak się czujecie?
dziewczyny a używacie detektora tętna płodu? myślę żeby kupić dziś muszę skonsultować na wizycie z gin
No to zadzwoniłam.GBS dodatniJest dopiero piątek a nie wiadomo co to za cholerstwo. Ja bym zadzwoniła. Najpierw do kliniki zadzwoń co ci wyszło a później do niej.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Kurcze ja nie miałam jeszcze tego badania. Wiem ze trzeba je zrobić przed samym porodem , żeby w czasie porodu podać antybiotyk dla mamy i dziecka ale wcześniej nie słyszałam o tym ze się robiNo to zadzwoniłam.GBS dodatni
No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewnoKurcze ja nie miałam jeszcze tego badania. Wiem ze trzeba je zrobić przed samym porodem , żeby w czasie porodu podać antybiotyk dla mamy i dziecka ale wcześniej nie słyszałam o tym ze się robi
Nikaaa
Kochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewno
reklama
Nie dość że tyle lat starałam się o to maleństwo to teraz zamiast cieszyć się każdym dniem to z dnia na dzień nowe rewelacje i stresy chciałabym usnąć i obudzić się dopiero w styczniu na dwa dni przed porodemKochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.
A co to te kłykciny? chcesz rodzić SN?