reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aniołkowa.mama jak się czujecie?

dziewczyny a używacie detektora tętna płodu? myślę żeby kupić dziś muszę skonsultować na wizycie z gin

reklama
Kurcze ja nie miałam jeszcze tego badania. Wiem ze trzeba je zrobić przed samym porodem , żeby w czasie porodu podać antybiotyk dla mamy i dziecka ale wcześniej nie słyszałam o tym ze się robi

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli :( tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewno :(

No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli :( tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewno :(
Kochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.

reklama
Kochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.

Nie dość że tyle lat starałam się o to maleństwo to teraz zamiast cieszyć się każdym dniem to z dnia na dzień nowe rewelacje i stresy :( chciałabym usnąć i obudzić się dopiero w styczniu na dwa dni przed porodem :)
A co to te kłykciny? chcesz rodzić SN?

Do góry