reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

aniołkowa.mama jak się czujecie?

dziewczyny a używacie detektora tętna płodu? myślę żeby kupić dziś muszę skonsultować na wizycie z gin

reklama
Kurcze ja nie miałam jeszcze tego badania. Wiem ze trzeba je zrobić przed samym porodem , żeby w czasie porodu podać antybiotyk dla mamy i dziecka ale wcześniej nie słyszałam o tym ze się robi

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli :( tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewno :(

No właśnie ja tez jestem w szoku,bo na wizycie pani dr mówi zrobimy posiew i tyle,więc ja myślałam że to właśnie na jakieś grzyby czy inne cholerstwa które non stop w ciązy się łapie a tu gbs. przez myśl przeszło mi nawet że próbki z wymazami pomylili albo inne zlecenie wzięli :( tak czy siak w ciązy się tego nie leczy także spokojnie do środy mogę czekać i zobaczymy co lekarz powie.oczywiście co się naczytałam to już moje i spokojnie to nie będzie na pewno :(
Kochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.

reklama
Kochana nie przejmuj się. Mi w ciąży teraz wyszły klykciny kończyste. Też się przerazilam bo jak urosną to nie będę mogła normalnie rodzic. Też się nie da tego leczyć w ciąży. Dobrze ze wyszło mi pod koniec bo az tak wielkie nie urosną.

Nie dość że tyle lat starałam się o to maleństwo to teraz zamiast cieszyć się każdym dniem to z dnia na dzień nowe rewelacje i stresy :( chciałabym usnąć i obudzić się dopiero w styczniu na dwa dni przed porodem :)
A co to te kłykciny? chcesz rodzić SN?

Do góry