reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja się boję mogę jedno podrzucićKurcze , fajnie macie z tymi blizniakami. Nie moge sie pozniej doczekac Waszych zdjec - czy beda podobne itd
To moi maja plac zabaw. w 28 tc byli po długści, równolegle do siebie, w 30 jeden jak był główką w górę to już był główką w dół, drugi po mojej prawej jak był główką w dół to przemieścił się do góry, leżał w poprzek brzucha, nóżki mieli razem po mojej lewej str, a główka była w okolicach wątroby. W 32 tc znów oboje byli równolegle do siebie, jednej główką w dół, drugi odwrotnie. Teraz mówiłam do M, że znowu leżą inaczej bo gdzie indziej ich czuję i co - miałam rację. Ten co był po lewej główke ma po lewej bardzo nisko ale resztę ma w poprzek, pod moim pępkiem i nóżki ma po mojej prawej. Drugi nad nóżkami pierwszego ma główkę, a całą resztę zawiniętą w drugą stronę u góry brzucha. Jak oni to robią w 36 tc nie mam bladego pojęciaJak to możliwe pod koniec ciąży to w pojedynczej tylko się ruszają w miejscu. A bliźniaki to już całkiem. Moja siostra mówiła że jak się ustawily po 30 tyg tak.juz do cesarki zostali
A też mi wszyscy powttarzali, że tak jak leżą w 32 to już do końca tak będą
K
kinia83111
Gość
Ale czad. Marzyłam o bliźniakach. Za jednym podejściem haha. Musi Ci być cieżko. Ale radocha będzie.To moi maja plac zabaw. w 28 tc byli po długści, równolegle do siebie, w 30 jeden jak był główką w górę to już był główką w dół, drugi po mojej prawej jak był główką w dół to przemieścił się do góry, leżał w poprzek brzucha, nóżki mieli razem po mojej lewej str, a główka była w okolicach wątroby. W 32 tc znów oboje byli równolegle do siebie, jednej główką w dół, drugi odwrotnie. Teraz mówiłam do M, że znowu leżą inaczej bo gdzie indziej ich czuję i co - miałam rację. Ten co był po lewej główke ma po lewej bardzo nisko ale resztę ma w poprzek, pod moim pępkiem i nóżki ma po mojej prawej. Drugi nad nóżkami pierwszego ma główkę, a całą resztę zawiniętą w drugą stronę u góry brzucha. Jak oni to robią w 36 tc nie mam bladego pojęcia
No i rewolucja w domu.
Szczerze, to nie jest tak źle. Jak słuchałam dziewczyn w pojedynczych ciążach jak jęczą pod koniec, to mówiłam, że ja to się nie uwlokę. Wiadomo ciężko mi wstawac z łóżka, schylac się, długo robiło mi się słabo bo nie przybierałam na wadze, a chłopcy tak ale to wszystko w granicach rozsądku. No i dużo leżę ale to po szpitalu, tak robiłam wszystko normalnieAle czad. Marzyłam o bliźniakach. Za jednym podejściem haha. Musi Ci być cieżko. Ale radocha będzie.
No i rewolucja w domu.
ewelin86
Bo to ruchliwe chłopaki będą Tylko pamiętaj nie dawaj im żelek jak podrosną Bo nie nadążyszTo moi maja plac zabaw. w 28 tc byli po długści, równolegle do siebie, w 30 jeden jak był główką w górę to już był główką w dół, drugi po mojej prawej jak był główką w dół to przemieścił się do góry, leżał w poprzek brzucha, nóżki mieli razem po mojej lewej str, a główka była w okolicach wątroby. W 32 tc znów oboje byli równolegle do siebie, jednej główką w dół, drugi odwrotnie. Teraz mówiłam do M, że znowu leżą inaczej bo gdzie indziej ich czuję i co - miałam rację. Ten co był po lewej główke ma po lewej bardzo nisko ale resztę ma w poprzek, pod moim pępkiem i nóżki ma po mojej prawej. Drugi nad nóżkami pierwszego ma główkę, a całą resztę zawiniętą w drugą stronę u góry brzucha. Jak oni to robią w 36 tc nie mam bladego pojęcia
K
kinia83111
Gość
Powiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.Szczerze, to nie jest tak źle. Jak słuchałam dziewczyn w pojedynczych ciążach jak jęczą pod koniec, to mówiłam, że ja to się nie uwlokę. Wiadomo ciężko mi wstawac z łóżka, schylac się, długo robiło mi się słabo bo nie przybierałam na wadze, a chłopcy tak ale to wszystko w granicach rozsądku. No i dużo leżę ale to po szpitalu, tak robiłam wszystko normalnie
ewelin86
Ale dziś mam płaczliwy dzień. Ryczę bez żadnego powodu chociaż nie do końca Głowa mnie boli, jest nie niedobrze i do tego zimno mi cały czas. I jeszcze ta głupia plomba nie miała kiedy wypaść.... No ale za 3h idę na fotel dentystyczny i sobie posiedzę z otwarta paszczą Gorzej jak będe miała odruchy wymiotne Oj ciężko to widzę
K
kinia83111
Gość
Biedulka, to hormony. Wszystko buzuje. Ja miałam koszmarne myśli. Tez ryczałam. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Od 4 miesiąca jak ręką odjął. Głowa do góry. Bo sie Bąbel będzie tez smucił.Ale dziś mam płaczliwy dzień. Ryczę bez żadnego powodu chociaż nie do końca Głowa mnie boli, jest nie niedobrze i do tego zimno mi cały czas. I jeszcze ta głupia plomba nie miała kiedy wypaść.... No ale za 3h idę na fotel dentystyczny i sobie posiedzę z otwarta paszczą Gorzej jak będe miała odruchy wymiotne Oj ciężko to widzę
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja nadal marzę o bliźniakach :-)
Moja przyjaciółka odkąd pamiętam chciała bliźniaki. Urodziła córeczkę potem drugą i już nie chcieli więcej dzieci. Jak dziewczynki mały 4 i 2 zaliczyli wpadkę. Ona była załamana bo juz mieszkali w 4 w 1 pokoju. Cały czas wierzyła że to pomyłka. W 9tc poszła na usg i bliźniaki!! Rok temu urodziła parke i są przeszczesliwi. Sytuacja zmusiła ich do skonczenia budowy domu i jest ich teraz 6 :-) marzenia się spełniają - to tylko kwestia czasu
Moja przyjaciółka odkąd pamiętam chciała bliźniaki. Urodziła córeczkę potem drugą i już nie chcieli więcej dzieci. Jak dziewczynki mały 4 i 2 zaliczyli wpadkę. Ona była załamana bo juz mieszkali w 4 w 1 pokoju. Cały czas wierzyła że to pomyłka. W 9tc poszła na usg i bliźniaki!! Rok temu urodziła parke i są przeszczesliwi. Sytuacja zmusiła ich do skonczenia budowy domu i jest ich teraz 6 :-) marzenia się spełniają - to tylko kwestia czasu