reklama
dużo nie dużo, nie wiemCzesia a ty dużo kupiłaś 50 -tek?
Mam sporo bodziaków, bo to jednak lato będzie, ze 30 spioszków zkaftanikami to 2 czy 4 kpl., pajacyków +/ - ok 20, i 2 czy 4 półśpioszki.
Każdy Ci będzie mówił, nie kupuj za dużo...a ja się zawsze pytam ile to dużo dla bliźniaków????
Jak nie będą ulewac to spoko, a jak będą to takie obrzygańce jak mój brat albo chrześniak to z praniem przy dwójce nie nadąże i ciuchy i pościel i wszystko przy nich było wiecznie do prania.
K
kinia83111
Gość
Dokładnie, trzeba mieć więcej bo zajedziesz sie z praniem. Ja to tak myślałam ze przynajmniej 10 sztuk muszę mieć. Pościeli ze 3 komplety, ze dwa kocyki. Przecież prania codziennie nie będę robić.dużo nie dużo, nie wiem
Mam sporo bodziaków, bo to jednak lato będzie, ze 30 spioszków zkaftanikami to 2 czy 4 kpl., pajacyków +/ - ok 20, i 2 czy 4 półśpioszki.
Każdy Ci będzie mówił, nie kupuj za dużo...a ja się zawsze pytam ile to dużo dla bliźniaków????
Jak nie będą ulewac to spoko, a jak będą to takie obrzygańce jak mój brat albo chrześniak to z praniem przy dwójce nie nadąże i ciuchy i pościel i wszystko przy nich było wiecznie do prania.
Ja ostatnio usłyszałam, że po co mi tyle wszystkiego...że wystarczy po 5 szt z każdego rodzaju ubranka na głowę...nie wytrzymałam i mówię, nie no jasne, a ja będę potem dwa razy dziennie prac?!Dokładnie, trzeba mieć więcej bo zajedziesz sie z praniem. Ja to tak myślałam ze przynajmniej 10 sztuk muszę mieć. Pościeli ze 3 komplety, ze dwa kocyki. Przecież prania codziennie nie będę robić.
Wolę później kręcic nosem, że nie zdążyłam im wszystkiego założyc, niż jęczec, że jestem ciągle w praniu i prasowaniu.
K
kinia83111
Gość
Haha dobre.Słuchajcie, pytanie stulecia mojej teściowej. Tak to się niczym nie interesowała. Któregoś dnia pyta się o imiona, mówimy jej, a ta się mnie pyta..."a który z nich to który"???
pisanka89
Fanka BB :)
Może myślała że odrozniasz w brzuchu ja jak oglądałam program o.blizniakach to laska od 25 tyg mówiła imionami do dzieci i wiedziała które jest gdzieSłuchajcie, pytanie stulecia mojej teściowej. Tak to się niczym nie interesowała. Któregoś dnia pyta się o imiona, mówimy jej, a ta się mnie pyta..."a który z nich to który"???
Tylko, że moje ciągle zmieniają miejsce położenia, a ponoc mają mało miejscaMoże myślała że odrozniasz w brzuchu ja jak oglądałam o.blizniakach to laska od 25 tyg mówiła imionami do dzieci i wiedziała które jest gdzie
pisanka89
Fanka BB :)
Jak to możliwe pod koniec ciąży to w pojedynczej tylko się ruszają w miejscu. A bliźniaki to już całkiem. Moja siostra mówiła że jak się ustawily po 30 tyg tak.juz do cesarki zostaliTylko, że moje ciągle zmieniają miejsce położenia, a ponoc mają mało miejsca
reklama