reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Ja piję kawę jak mam dobre ciśnienie . Zawsze mierze bo ostatnio mam z tym problemPowiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz mówił żeby lepiej zrezygnowac na początku. Później dziewczyny mi kupiły Mama coffe koło kawy to nie stało ale cóż. Dopiero po połowie ciąży zaczęłam sobie pozwalac na filiżankę rozpuszczalnej, bo taka normalna przestała mi smakowac. Teraz jest filiżaneczka dziennie i lodzikPowiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Nikaaa
Odebrałam wyniki. Morfologia oczywiście jak zawsze zła. Za dużo białych krwinek i za mały hematokryt . Wrr od początku ciąży tak mam
Też chciałam parkę i co... moje czarownice od początku mi mówiły że nic się nie zmieniam i na stówkę będą chłopcy i wykrakały.A ja chcę dziewczynki albo parke (( a wszyscy mi życzą chłopaków ;(
pisanka89
A jak trzeba się zmienić na dziewczynke ? HahahaTeż chciałam parkę i co... moje czarownice od początku mi mówiły że nic się nie zmieniam i na stówkę będą chłopcy i wykrakały.
pisanka89
Ja zrobilam morfologie kilka dni temu i pierwszy raz w życiu mam idealnaOdebrałam wyniki. Morfologia oczywiście jak zawsze zła. Za dużo białych krwinek i za mały hematokryt . Wrr od początku ciąży tak mam
Nikaaa
Na dziewczynke się brzydnie[emoji14]A jak trzeba się zmienić na dziewczynke ? Hahaha
reklama
pisanka89
Jakoś u znajomych się to brzydniecie nie sprawdza nigdy. A jednak mają dziewczynki ;(