Anulla kurczę przykro mi ze trafiliście do szpitala, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze z łóżyskiem, trzymajcie sie z malutką dzielnie.
Genna ojejuniu zakochalam sie w tym zdjęciu, cudo!!!!!!
Agawaa no to faktycznie duzy synuś sie zapowiada hihi, najważniejze ze wszystko jest w porządeczku. Mi jak wyszlo w srode z USG 3400g to lekarka powiedziala ze troche USG zawyza i wg niej dzieciatko na tamta chwile wazylo 3100- 3200g. Bo tez tylko z brzuszka wyszlo tak duzo, bo z główki i kończyn wyszlo mniej. Albo takie żarłoczki mamy hihi.
Smerfeta ja tak samo jak ty zarazilam sie troszku od Infinity czytaniem skladów kosmetyków, super jest ta strona srokao.pl, powiem Ci ze super opinie mają kosmetyki rossmanowe Babydream, ja kupilam cala serię i tam tez jest taki plyn do kąpieli, pachnie cudownie tak dzidziusiowo, wiec mysle ze na początek bedzie OK ;-)
A ja jak pisalam ze wczoraj na wieczor podczaszalatwiania sie mialam śluz ale przezroczysty wygladający jak na owulacje i dziś od godziny 15 jak chodze do toalety siusiu to tez jest tego śluzu za kazdym razem. Nie wiem czy sie mam martwić, czy moze to odchodzący czop śluzowy. Jak myślicie?