reklama
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczyny mam wiadomosc od Anulli28: Dzis w nocy trafilysmy do szpitala i chyba do konca tyg mam zagwarantowane tu miejsce. Leze na sali porodowej bo na oddziale nie ma miejsc. Wiec zwiedzanie mam z glowy. Trafilysmy Z potwornym bolem brzucha i twardym jak skala. Z mala wszystko ok tylko lekarze obserwuja lozysko czy sie nie odkleja no i pojawil sie krwiak podowodniowy czy jakis ktory rzekomo nie zagraza malej.
smerfeta
Anulla trzymam kciuki za Ciebie. Niech wszystko szybciutko wróci do normy byś mogła wrócić do domku
Magda dzięki za info o kąpieli. Po prostu do samej kąpieli kupiłam tylko Ziajkę i zastanawiałam się czy coś jeszcze dokupić
Magda dzięki za info o kąpieli. Po prostu do samej kąpieli kupiłam tylko Ziajkę i zastanawiałam się czy coś jeszcze dokupić
Ostatnia edycja:
kasik36
Smerfeta a Oilatum nie kupowalas? Ostatnio duze opakowanie bylo w gemini w fajnej promocji.
smerfeta
Kasik mnie troszkę Infinity zaraziła tym by zaglądać w składy kosmetyków i Oliatum w składzie ma niezdrowe substancje o nazwie PEG dlatego zdecydowałam się na Ziajkę. Dziś będę miała zajęcia o kąpieli noworodka na szkole rodzenia i zobaczę jeszcze jaką szkołę zaprezentuje nam położna. Pewnie jeszcze coś dokupię - ale nie gwarantuje pewnie raczej coś do smarowania by przy okazji masować dziecko
kasik36
Smerfeta a ja mam dzisiaj pierwsze zajecia w szkole rodzenia, zobaczymy czy beda fajnie prowadzone. Dla mnie sklad to czarna magia, na Twojej liscie bylo Oilatum i kolezanka tez mi polecala wiec kupilam.
Kasik dzięki za wiadomość od Anulli
Anulla trzymaj się mocno, wszystko będzie dobrze! Sprawdzą co i jak, ważne że z córcią jest ok.
Mam nadzieję, że to nic z łożyskiem.
Kurczę, a dopiero co pytałam się o napinanie i twardnienie brzucha. Z piątku na sobotę miałam koszmarną noc bo co kilkanaście minut brzuch mi się napinał. Czy leżałam czy stałam. Dobrze, że bezboleśnie. Najpierw wzięłam magnez, potem nospę. Zasypiałam i budziłam się co chwilę. W sobotę co kilka godz brzuch się napinał, w niedzielę było ok.
Lisska a to biodro to boli w dzień czy w nocy? I które to jest?
Anulla trzymaj się mocno, wszystko będzie dobrze! Sprawdzą co i jak, ważne że z córcią jest ok.
Mam nadzieję, że to nic z łożyskiem.
Kurczę, a dopiero co pytałam się o napinanie i twardnienie brzucha. Z piątku na sobotę miałam koszmarną noc bo co kilkanaście minut brzuch mi się napinał. Czy leżałam czy stałam. Dobrze, że bezboleśnie. Najpierw wzięłam magnez, potem nospę. Zasypiałam i budziłam się co chwilę. W sobotę co kilka godz brzuch się napinał, w niedzielę było ok.
Lisska a to biodro to boli w dzień czy w nocy? I które to jest?
genna
Magda twoja niunia to modelką zostanie mama przebiera tylko
Anulla trzymaj sie tam kochana , zaciskaj nogi !!!!!!!!!!
dziewczyny co do Laktatora, to w
Szpitalu sa jak cos, a nie wiadomo czy bedziecie używać , ciesze sie ze nie kupiłam ręcznego bo bym sie zajechala chyba a położna w szpitalu podpowiedziała mi ze
Mozna taki super (jak w szpitalu) medeli wypożyczyć u nas to 40zl za tydzien, przetestujecie i zobaczycie co kupic
Medalikara ale czarnulka twoja mała gratuluje SN / jest to wyzwanie
A my dzisiaj po sesji, padnieci wszyscy !!!!! Ale za to sesja przepiękna wyrzucę jedno zdjęcie jakie juz mamy reszta za miesiac .
Anulla trzymaj sie tam kochana , zaciskaj nogi !!!!!!!!!!
dziewczyny co do Laktatora, to w
Szpitalu sa jak cos, a nie wiadomo czy bedziecie używać , ciesze sie ze nie kupiłam ręcznego bo bym sie zajechala chyba a położna w szpitalu podpowiedziała mi ze
Mozna taki super (jak w szpitalu) medeli wypożyczyć u nas to 40zl za tydzien, przetestujecie i zobaczycie co kupic
Medalikara ale czarnulka twoja mała gratuluje SN / jest to wyzwanie
A my dzisiaj po sesji, padnieci wszyscy !!!!! Ale za to sesja przepiękna wyrzucę jedno zdjęcie jakie juz mamy reszta za miesiac .
reklama
genna