reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Medalikara, tez wlasnie mysle o jednej na początek, u nas nie ma ich w każdej aptece ale generalnie sa dostępne .
A smoczki ( uspokajacze) masz tez Aventu ?
Myśle zamówić jeden smoczek hevea baby z naturalnego kauczuku . Wszystko wyjdzie jak to mówią w praniu.

Anulla28, chętnie bym nie kupowała sterylizatora bo w domu można sobie poradzić bez . Zobaczę . Właśnie wszystkie sprzęty wydają mi sie takie duże i tez nie mam miejsca gdzie tego trzymać , ostatnio kupiłam sokowirówkę i juz nie wiedziałam gdzie ja postawić a jak widzę te podgrzewacze i sterylizatory to mam dość ::)
U nas butelek tez masa, można dostac zawrotu głowy. Ja bym chciała taka która nie zaburza naturalnego karmienia, w tym sensie ze jeśli będę karmić piersią to chciałabym aby mały tez pił z butelki jak mnie nie bedzie w domu ale zeby potem nie chciał tylko butli albo na odwrót żebym uwięziona była w domu przez karmienie .

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla cieszę się że cukier ok
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Genna mialas zakladany cewnik i dla mnie to byla masakra.. myslalam ze umre...tak mnie bolalo... i nie przyjemne uczucie....bleee.. ale dalam rade...:tak: A brzusio sliczny

Magda zastosowalas diete cud? w ciagu ile dni spadlas z wagi?:tak:

Ewelina kciuki caly czas !!! ;-)

montana ja leze leze i leze, normalnie odlezyny mi sie robia juz od tego lezenia, a tak to brzuch pobolewa, maz mi usluguje, pomaga mi.. i jakos leci.. chcialabym jeszcze wytrzymac do polowy marca przynajmniej...
A dzis pol nocy nie spalam... maluszki mnie kopaly po zebrach, po pecherzu i wiercily sie ze nie moglam usnac, bolalo itp... potem nad ranem obudzilam sie o 8 bo moj wychodzil do pracy i juz nie spalam...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ja przez te wolne co mam lezec obejrzałam chyba wszystkie ulubione seriale z czasow szkolnych
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
az milo wrocic do nich...

Dziewczyny a przy cc tez sie pobiera ten GBS?;-)

Olusia chyba też się pobiera, wydaje mi się, że to tak samo obowiązkowe badanie jak glukoza. Dobrze, że maluszki sobie dogadzają w brzuszku:) Już niedużo zostało leżenia, ale wiem że wtedy czas leci wolniej i wydaje się to wieczność. Dasz radę, silna jesteś i dla maluchów wytrzymasz ;-). W środę dowiem się, czy moje leżenie coś dało. Chociaż ostatnio pozwoliłam sobie na większy ruch :sorry:

Aha, my w weekend byliśmy na zakupach wyprawkowych i wanienkę już mamy, kocyki, drobne rzeczy dla małej, koszulę dla mnie, rożek, pieluszki flanelowe itd. Trochę tego kupiliśmy. I cieszę się, że mamy za sobą wybór wózka i łóżeczka, bo w sklepie był szał na nie i faceci mieli już dosyć wymyślania swoich partnerek :-D

Anulka chyba wszyscy facecie tak maja w Sklepach dla dzieci "a po
Co to?" PDF standard i ich wzdychania jak stoisz i myślisz Ktore Wybrac hahaha ojjjj częsty obraz :) moj był na zakupach w Berlinie to specjalnie kazalam mu kupić cos dla Frania :) tzn zabawkę bo chłopina nie ma pojęcia co z czym :)
A ja dobrze ze zostałam w szpitalu bo znowu miałam ból z którym tu trafiłam a juz sie nie pojawił aż do dzisiaj :/ kurczę a chciałam juz jutro wyjść , mam kryzys, ryczeć mi sie chce juz !!!

Ewelina cos sie nie odzywasz czyżbyśmy pojechała do szpitala ?
3m kciuki by te skurcze w koncu sie zdecydowały :)

Olusia GBS do cesarki tez pobieraja.

Anulla nie ma to jak zakupki dla dzieciaczka, no nie ;-). Ja juz mam wszystko az mi brakuje latania po sklepach za czymkolwiek dla mojej córci.

Genna moze juz malutki sie pcha i stad te bole. Trzymaj sie dzielnie, bo nagroda bedzie warta tego wszystkiego.

Ewelina czy ty juz kochana rodzisz? Trzymam kciuki :-)

My po wizycie. Mam brac zelazo na czczo z soczkiem pomarańczowym zeby nie dostac anemi bo jestem na pograniczu. Dostałam skierowanie na usg 28 tyg gdzie poznamy wagę dziecka .
Oraz skierowanie do szkoły rodZenia.
Pytałam sie o szpital i jest jeden prywatny w którym ona pracuje i gdzie jest wszystko na czym mi zależy, a wiec ja zadowolona pod względem opieki i pomocy laktacyjnej a moj M ze prywatny. Problem z głowy .

ewelina kciuki nadal zaciśnięte :tak: chyba coś się dzieje skoro nie widać cię tu
dziewczyny czy na moim etapie ciąży też wam brzuch twardniał ? Nie jest to bolesne,ale mam uczucie jakby jakiś guz taki twardy, trwa to chwileczke i spokój, a i ten niby "guz" to na wysokości pępka po prawej czasami rzadko po lewej
lisska ja anemie mam na całego !!! Hemoglobina 8,1 :szok: jak dalej będzie spadać to szpital, ostatnio była położna to mówiła żebym sobie robiła sok ze świeżych buraków i codziennie piła- tak też robie- oby pomogło+ żelazo w tabletkach
pozdrawiam wszystkie mamusie ;-)

reklama
Lilka, ja byłam na pogrzebie u teściowej brata bo wypadało. Oczywiście nie podchodziłam do trumny. To nie była "bliska" mi osoba więc nie było też takich emocji. Jeśli ma cię stresować uroczystość to lepiej odpuścić chyba.

Do góry