reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelina trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na info od Ciebie :-)

Aisa współczuję, pewnie stracha się najadlas. Odpoczywaj dużo

Luize i jak Ci na zwolnieniu? Przywyklas już? ;-)

Genna trzymam kciuki by to białko nie oznaczało zatrucia. Nadal jesteś sama w pokoju?

Kasik wiesz juz kiedy dokładnie zaczynasz remont?

Anulla cieszę się że cukier ok :-)

reklama
Anulla cukier wyszedł śpiewająco :)

Ewelina daj znac to tam u Was :) kciukaski :) &&&&&&
Czekam na obchod , jak na zbawienie :)
Edit: kolejna doba w SPA :/ jutro mocz cewnikowany wrrrr aż ciary przechodzą , ale juz wole 1 dzien dłużej posiedzieć niz wracać za jakos czas na kilka dni

Ostatnia edycja:
Dziewczyny.jeszcze w dwupaku.jestem calą noc prawie nie spalam . skurcze raz co 10 a potem co 8 min . potem cisza i teraz znowu cos sie zaczyna powolutku . a maly to.o zawal.chce.mnie przyprawic ruszac sie nie chce :eek: i trzeba spiocha budzic .

Genna twój syn cię bardzo kocha i dba o to żebyś się nie nudziła :-D ale cewnikowanie nie brzmi fajnie

U Eweliny chyba się zaczęło.

Edit
Ewelina czyli jeszcze nie. Nie spieszy się widocznie twojemu dziecku na zewnątrz.

Ostatnia edycja:
Juz przeżyje to cewnikowanie (chyba) lepiej niech zbadają dobrze żebym nie wróciła tu za kilka dni .
Aisa ja tez mojego niuniusia kocham i to bardzo :) mam nadzieje ze mimo iż kocha tak matkę to wyprowadzi sie do czterdziestki :p
Ewelina a jestes w szpitalu?

Ostatnia edycja:
Ewelina, tuż przed porodem dziecko się mniej rusza, bo zwyczajnie ma mniej miejsca. jeśli jednak niepokoi cię to bardzo to zgłoś się do lekarza. widziałam, że pisałyście o porodówce Gamety, któraś się zdecydowała? ja zamierzam tam rodzić, chętnie zapoznam się z opiniami :)

lilka ostatnie KTG mialam.we srode a jeszczr poprzednie w piatek to Dr sie smial.ze mnie ze za czesto
ale ja wolalam sprawdzic teraz mam we drode ale chyba.nie dotrwam

reklama
Ja na koncowce mialam co 2 dni obowiazkowe. Pewnie kazdy maluch jest inny ale moja Hanka byla bardzo aktywna pod koniec ciazy. Nie czulam kopniakow ale ciagle rozciaganie i ciagle siedziala mi pod rzebrami

Do góry