reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

anulla28, ja mam hemoglobine 11.3 więc jeszcze nie tak źle ale mówiła że na pograniczu bo spadło mi z 11.9 robione w 1 trymestrze. Zażywaj żelazko na czczo popijając sokiem pomarańczowym :)

montana8, dzisiaj go widzieliśmy na chwilkę. Główką w dół obrócony i spał sobie ładnie :)

reklama
lisska a ile twój mały juz ma? Ty chyba synka będziesz miała? Vo z tego co kojarzę to maj idzie na przemian syn, córka, syn córka ;-) a ty majoweczka :-)

Lilka ja juz bylam na 3 pogrzebach w ciazy :( nigdy nie podchodze do trumny wiec teraz tez nie podchodzilam i nie poszlam na cmentarz bo bardzo zimno bylo.

Smerfeta jeden pokoj juz pomalowany, czekamy na tapete wiec w miedzy czasie wymalujemy drugi, do niego tapete mamy i karnisze, tylko lampy trzeba kupic. Mysle, ze w tym tempie uporamy sie do konca tygodnia a wtedy zaczniemy skrecac mebelki :)

Genna wierze, ze masz dosyc ale pocieszajace jest, ze Franio donoszony i w kazdej chwili moze wychodzic :)

Ewelina no niech sie wreszcie zacznie na calego bo sie wykonczysz.

Dziewczyny a mi od kilku dni bardzo puchna kostki u stop, co prawda duzo siedze i wiecej chodze bo chwilowo przybylo mi obowiazkow ale boje sie, ze to zatrucie ciazowe. Co prawda cisnienie mam dobre i nic wiecej mi nie puchnie ale sie martwie. Moze to tez wynik mojego swedzenia skory, ktore przeszlo z plecow na kolana i lydki. Nogi wygladaja jak poparzone, drapie je najbardziej w nocy bo nie potrafie sie opanowac.

Ostatnia edycja:
anulla86, 25 tydzien. A ile waży lisek to nie wiem bo nam nie podają wagi, dopiero w 28 tyg.

Wogóle to wkurza mnie że zawsze ważą mnie w butach, a buty zimowe to ważą więcej niż moja noga, i zawsze 2kg wiecej mam w karcie niż u siebie na wadze.

lilka, A dlaczego miałabyś nie iść na pogrzeb?

Ostatnia edycja:
Liska ja mam to samo z waga, w przychodni zawsze polozna wazy i w butach zimowych i grubych ciuchach jak to o tej porze roku, zas w domu waze sie zawsze na czczo i w samej bieliźnie i waga jest mniejsza. Wiec ja biore pod uwage moja domowa wage :-) .

Po pierwsze nie jest na miejscu tylko w innym miescie. Po drugie musze wykombinowac opieke dla Hanki po trzecie malo wychodze na dwor i boje sie przeziebic a po czwarte sporo osob mowi ze ciezarne nie chodza na pogrzeby ..

Dziewczyny obojetnie jak sie wazymy, wazne, zeby zawsze tak samo. Czyli skoro zawsze Was waza w ubraniach i butach to wazny jest przyrost a nie waga sama w sobie.

Lilka ja na jeden pogrzeb jechalam 120 km w jedna strone ale to byla moja chrzestna wiec nie wyobrazalam sobie nie byc. W kaplicy stanelam tak, zeby nie widziec trumny, do kosciola poszlam ale na cmentarz juz nie bo byl mroz i wialo strasznie.

Ostatnia edycja:
lilka, sama sobie odpowiedziałaś :) jeśli musisz dojechać daleko, załatwiać opiekę dla małej i jeszcze może być zimno etc to lepiej zostać w domu. Pytałam z ciekawości bo ja w stare słowiańskie durne zabobony nie wierzę :p

kasik36, nie do końca z tą wagą jest jak piszesz. Bo pierwszy raz ważono mnie we wrześniu gdzie byłam w trampkach i z krótkim rękawkiem a miesiąc później już w grubych ciuchach i ciężkich butach i wyszło że przytyłam x a tak naprawdę było 2 kg mniej.

Najgorzej to z opieka nad Hania bo to zejdzie pewnie z 4-5 godz a tak dlugo jeszcze jej nie zistawialam no chyba ze z moja mama a ona pracuje i nie bedzie mogla sie zajac.

reklama
Do góry