Ewelina, też trzymamy kciuki żeby maluch szybko wyszedł :-)
Genna, współczuję znowu kolejnych badań, ale tak jak piszesz, lepiej niech od razu zrobią wszystkie badania itp żebyś nie wracała ciagle. No ciekawe kiedy Franuś zdecyduje się wyjść
Ty masz przeczucie, że przenosisz, a ja mam przeczucie, że szybciej się urodzi i na pewno nie donoszę do 38tc. Ale może się jeszcze zmieni
montana ja też słyszałam, że tylko dostaje się zastrzyk i maluch jest bezpieczny. I chcę w to wierzyć :-). na pewno będzie wszystko w porządku i Zosia urodzi się bezpieczna i zdrowa
No a ja dziś odebrałam monitor oddechu. Używany kupiłam i w sumie mało używany był, więc jestem zadowolona z zakupu i spokojniejsza, że malutka będzie bezpieczniejsza w nocy jak ja będę spać.
Byłam na chwilę dzisiaj w pracy. Chwila trwała 3 godziny, bo jak wszystkie dziewczyny się zleciały i zaczęły dotykać brzucha, to trochę potrwało. Do tego mała mi się zbuntowała i kopała cały czas. Chyba nie lubi być w centrum uwagi :-)
Liskka, ja kupię 1 butelkę 125ml w razie czego. A jeśli mała nie zaakceptuje jej, to wtedy polecę po inną. Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas jest tyle tych butelek wszędzie, w każdym sklepie, że w razie potrzeby wolę kupić na bieżąco. I tak zrezygnowałam z kilku zakupów teraz bo stwierdziłam, że niektóre rzeczy spokojnie mogę kupić po porodzie.
A butelki póki co też zamierzam gotować i nie mam w planach sterylizatora. No chybaże ktoś będzie chciał mi na prezent kupić. A podgrzewacz zamierzam kupić, ale trochę później, bo nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać