reklama
lionessa75
Fanka BB :)
Infinity gratulacje!
Ona kciuki za jutro!
A potem juz ja bedę liderką ???
Ona kciuki za jutro!
A potem juz ja bedę liderką ???
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Ona, powodzenia jutro i wreszcie tak wyczekiwany dzień - przytulisz swojego synka Pewnie już nie możesz się doczekać, więc spokojnej nocy dzisiaj, żebyś się wyspała, bo później to może być z tym różnie ;-)
Kotuska, zaczynacie już 6 miesiąc ciąży :-)
Kotuska, zaczynacie już 6 miesiąc ciąży :-)
Ostatnia edycja:
liskka
infinity, gratulacje mamusiu:-)
ona, kciuki za jutro !
Ja dzisiaj poszłam do gina bo średnio pasował mi śluz, delikatnie pisząc różami nie pachniał Na szczęście infekcji nie ma, tylko zmiana flory bakteryjnej , jakoś tak.. Mam brać globulki przez 10 dni ehhh Widziałam małego przez chwilkę, ale odwrócił się skubany plecami i za dużo nie chciał pokazać.
ona, kciuki za jutro !
Ja dzisiaj poszłam do gina bo średnio pasował mi śluz, delikatnie pisząc różami nie pachniał Na szczęście infekcji nie ma, tylko zmiana flory bakteryjnej , jakoś tak.. Mam brać globulki przez 10 dni ehhh Widziałam małego przez chwilkę, ale odwrócił się skubany plecami i za dużo nie chciał pokazać.
ewelina.br
A ja po wizycie z Filipkiem wszystko dobrze szyjka tez ok . W moczu wyszlo mi bialko i limfocyty i jutro powtarzam badanie
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
lisska, moje też ciągle się odwraca i ma nas gdzieś. Nie chcę się do końca pokazać.
Ewelina, oby jutro wynik wyszedł lepszy i nic już nie wyszło z wyniku. Dobrze, że Filipek ma się dobrze i szyjka jest ok.
Ewelina, oby jutro wynik wyszedł lepszy i nic już nie wyszło z wyniku. Dobrze, że Filipek ma się dobrze i szyjka jest ok.
Magda_7891
Infinity, GRATULACJE!
reklama