Agaawa ja nie chodzę i nie chodziłam do dr Eliasa. Kochana a o co chodzi czemu miał cie pokierować do szpitala??
Ewelina odpoczywaj dużo w takim razie ;-)
Co do spania w niedziele mojemu męzowi zachwalalam jak dobrze mi sie śpi w ciązy i co.... czar prysł, bo budze sie ok 3 i do 5 zasnąć nie mogę, dziś juz wstalam o 6:25 bo nie chcialo mi sie od 5 spac. Masakra jakas hehe.
Magda ale masz sny hehe. A po szkole rodzenia widać własnie jak te tyg ciązy lecą. Ja z 7 zajęc mam jeszcze 3, a wydaje mi sie ze dopiero szlam na 1 zajecia.
A ja bylam dziś u mojej ginki, po zwolnienie, zbadala mnie w środku, mówi ze wszystko jest prawidowo, szyjka długa, zamknięta. A te bóle kręgosłupa stąd że mam ucisk na nerw kulszowy, moze to nie typowo rwa kulszowa, mowi bym ćwiczyla, a jak bedzie tak uciązliwe to bym zgłosiła sie do fizjoterapeuty na rehabilitacje. A co najważniejsze pytalam czy z rwą czy z innymi bólami kręgosłupa wchodzi w gre tylko CC (bo tak sie naczytalam
) to powiedziala ze absolutnie, ze mogę naturalnie rodzić, wiec uffff kamień z serca.
Co do mężów, moj też malo co pozwala mi robić w domu, przejąć ogrom obowiązków po mnie, zakupy praktycznie on robi po pracy, sprzatac nie pozwala, ale jak jest w pracy to sprzatam to później jest zły, tyle że odkurzanie i mysie podłóg zostawiam jemu. Okna pomyje, jest cudowny
. Do tego martwi sie o mnie tak bardzo, że momentami przesadza. Tym moim bólem kręgosłupa tak sie przejął bidulek.