reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik no ta mamy parke forumową ;)gratuluję synka! No to teraz zdradz nam jakie imię wybraliście? A może jeszcze nie wybrane ale macie jakieś typy?

Magda ja stosuje tylko na noc bo zdąży się wchłonąć i az tyle nie wypłynie

reklama
Smerfeta imienia nie mamy, dla corki bylo ustalone juz od 2000 r a dla synka nie mamy pomyslu :( Myslalam o Adamie ale imieniny mialby w wigilie wiec kiepsko dla dziecka jak dostaje tylko jeden prezent i kolegow nie moze zaprosic. A moze imie M Junior?

bziumelka sluchaj z tym proszkiem do pepka to mozecie dac jakis namiar bo nie moge sie dokopac na forum?

dziewczyny w smyku jak zamawiacie przez neta macie od 50 do 70 % na ciuchy:)

Ostatnia edycja:
Kasik są droższe ale z ekoskory ja mam z zewnątrz gondoli czerwony plastik ale ja tak chciałam bo widziałam co się działo przy kotach moich z tako. One uwielbiają wskakiwac do wózka i ekoskore by bardzo podrapaly. Tamte z ekoskora są ładniejsze bo bardziej nowocześniejszy wygląd mają ale u mnie by się nie sprawdził. A i to jest 3 w 1. Ale fotelik używam w domu do samochodu mam romera.

Juz pisze pisze do was... !! :tak:po wizycie pojechalam do mamy, zagadalam sie z nia, probowalam wejsc na bb ale mi dlugo sie stronka wgrywala, wiec poprosilam Karine by napisala wam co i jak... dzis caly dzien spedzilam u mamy, bylysmy na zakupach, odwiedzila nas mamy znajoma i tak nam czas zlecial...potem czekalam na mojego, zjadlam kolacje i przyjechalismy do domu.. kapiel, leki itp.

Wczoraj bylam na wizycie...wiec maluszki maja sie dobrze... waga powyzej 300 gramow.. maja 10 paluszkow u raczek i nozek, przeplywy tez, wierca sie strasznie, szczegolnie chlopak, rosnie mi akrobata !!
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
, na usg wychodzi dziewczynka i chlopczyk wiec mam parke, tak sie ciesze..!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mam tez dane odnosnie obwodow glowki, brzucha... Moja malutka ulozona po lewej stronie, posladkowo , natomiast moj malutki po prawej glowkowo..lozyska mam na tylnej i przedniej scianie...mam skierowanie na echo serduszek, ginek mowil ze on daje skierowanie na takie badania w ciazy blizniaczej..wg usg przeplywy mam dobre.. szyjka 3,5 cm...moge troszke wiecej chodzic, ale bez przesady...

p.s mam dolka, dowiedzialam sie o czyms i strasznie mnie to gryzie... :-(

kasik gratuluje udanej wizyte... ale ten twoj maly juz duzy... w porownaniu z moim maluchami to masz wielkoluda...:tak:

reklama
Do góry