reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Agawaa ja mam wózek retro na wielkich 16 calowych kołach :-D i jestem z niego bardzo zadowolona u mnie sprawdza się idealnie. A z wyglądu jest nowoczesny i w groszki. Używałam 2 Mc tako ze skrętnymi kołami i podziękowałam i kupiłam 2. Skrętne koła są wygodne na zakupach równych powierzchniach na inne się nie nadają. Nie raz na małym piasku czy w lesie na spacerze bym wywrocila wózek bo sobie nie radził. A na jumbach czy dziurach to tak dzieckiem telepie ze mało głowy nie urywa. Hania tylko się meczyla w nim i płakała na spacerach bo cała latala w gondoli.

reklama
Smerfeta, odpoczywaj na L4 ile się da i o pracy nie myśl ;)
Huśtawka buja sama można ustawić siedzisko żeby bujala na boki lub tył przód do tego melodyjki, karuzela. Mam nadzieję że się sprawdzi ;)
Dlaczego moonlight omega? Bo podobała mi się kwestia amortyzacji, do tego duża gondola, mocno zabudowana. Omega dlatego że jest dużo tańszy od zwykłego moonlight ;)

Kurczę dziewczyny jakie testy na wózkach :-) będę wiedziała na co zwracać uwagę. I też zastanawiam się jak to jest z tymi skrętnymi kołami, dobre czy nie...?
Ja z zakupami też spokojnie, chociaż ostatnio zrobiłam małe zakupy. Ale też czekam na potwierdzenie płci i wtedy wpadnę w szał zakupowy :-D
Póki co jutro wkońcu poznam wyniki testu pappa i dowiem się czy jest ok bo mam genetyka. I do tej pory nie zajrzałam do wyników z krwi tylko czekam na wizytę :-D

Smerfeta l4 piękna rzecz :-D odpoczywaj sobie.

Mnie już od tygodnia męczy spanie tzn budzi mnie mały hałas czy wstaję na siku i koniec spania. Mam nadzieję, że to tak do konca ciąży nie będzie. Macie jakieś sposoby na nocne pobudki?

a co do facetów, to mój się nawet nie zapyta jak się czuję nie mówiąc już o czytaniu w necie o rozwoju ciąży. Niby coś tam się zainteresuje ale to nie to czego oczekiwałam.

Olusia jak maluszki po wizycie?

Załączniki

• 1417507182538.jpg
    1417507182538.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 54
o ludzie dziewczyny, nie było mnie od czwartku i nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście przez te kilka dni :-p
w weekend miałam szkołę od rana do wieczora, a w piątek wychodne z mężem :cool2:moja mama została z dwójką maluchów, a my bawiliśmy się ze znajomymi w restauracji na andrzejkach :rofl2:ależ fajnie wyjść po tylu latach i wypić choć trochę % za którymi nie przepadam ale po takim czasie nawet mi smakowały :rofl2::-p

dziewczyny mamy tu nowe, szczęśliwe ciężaróweczki ??? przypominam o grupie na fb jak któraś chciałaby się bliżej poznać :) https://www.facebook.com/groups/307616456100265/ jak któraś z was chce dołączyć to zapraszam, tylko napiszcie swój nik z forum ;)

dziewczyny słyszałyście o zakupach przez allegro mobilne ??? dzięki kuponom zaoszczędziłam już na prezentach ok 60zł :cool2:co jakis czas aktualizowane są kupony.... ostatnio był 35zł mniej na zakupy z działu zabawki. Był jeden warunek, że zakup musiał być na kwotę 100zł i po zakupie odejmowali 35zł. Teraz jest kolejny kupon na wszystkie działy 20złotowy :)
Nauczyłam się robić zakupy przez telefon bo ceny naprawdę korzystne wychodzą :tak:polecam sprawdzić jak kupujecie prezenty na allegro czy nawet coś sobie ;-)

Elleni a od kiedy masz w aplikacji ten kupon 20zł? Bo u mnie jeszcze się nie wyświetla-jest dostępny tylko ten na 35zł na zabawki.

Myślałam aby kupić taki śpioworek

OLOdo kołyski ROZPINANY ŚPIWOREK do spania BAWEŁNA (4814833337) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie jest drogi a moze się przydać i w domu do łóżeczka i do wózka. Kiedyś widziałam fajniejszy - po bokach był na zatrzaski a nie na zamek i w komplecie mial poduszke, ale juz go nie mogę znaleźć

Aisa, co do nocnych pobudek to jeszcze będzie różnie ;) najpierw miałam bezsenność później spałam jak zabita teraz jedna noc taka jedna taka ;) Najgorsze wstanie na siku i później żeby zasnąć ponownie to graniczy z cudem.
Mój mąż to świra dostaje bo ciągle pyta jak się czuję, tego nie rób, tego też, a czy Zosia się rusza, czy jest ok.... itp - męczące. Szczególnie że tego np mam nie robić, ale Pancio się kurczę nie ruszy i nie zrobi tego za mnie.

Syllka, też chciałam kupić ten śpiworek ale sobie odpuściłam bo do kołyski dostałam pościel.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku, na pewno też zwrócę na niego uwagę :)

Magda mój M postępuje identycznie też ciągle pyta jak się czuję,nie pozwala mi nic robić ale sam też się nie ruszy. I weź tu nic nie rób,samo się nie sprzątanie, nie ugotuje itd

Sylka ale fajne te spiworki :)

Ehhh ci nasi Panowie ;)
Jak to mój wczoraj w szkole rodzenia podsumował "nadal jestem przerażony ale trochę mniej niż przed pierwszymi zajęciami" ;)

Przyszła paczka z gemini teraz siedzę i myślę czego jeszcze mi brakuje... chyba tylko wanienki ;)
A dzisiaj zaś mi się śniło że urodziłam, karmiłam i przewijalam dziecko ale nie dziewczynkę a chłopca. To już drugi raz ;) pierwszym razem oskarżyłam szpital że mi dziecko podmienili bo miała być dziewczynka a nie chłopiec ;)
Siostra i bratowa też miały taki sam sen co najdziwniejsze....

Oj tak z tymi naszymi facetami , ja od wczoraj mam uziemienie i zebym niv nie robila ale jak rano zajzalam do zlewu to sie przerazilam i musialam zaladowac do zmywarki :rolleyes: no ale stara sie stara tylko nie widzi zeczy ktore mnie po prostu doprowadzaja do szalu . Ale oni juz tak maja .

reklama
Magda ale macie sny! Łooooo matko! Pełen stres w nocy!

lilka jestem zaskoczona tym co piszesz o kołach skretnych. Troche nie rozumiem, bo moje koła sa skrętne te małe przednie, ale sie blokują na amen i wtedy sa całkowicie sztywne. I tak jak napisałam każdej z nas podoba sie co innego - Ty wolisz klasyczny wozek, ja tez uważam, ze one sa obecnie śliczne, ale po prostu nie dla mnie,ja wole te nowocześniejsze stelaże.

Do góry