Artemida90
Fanka BB :)
ja tak mam ale po karmieniu, ciagle stoją na bacznośćZmienily wam się piersi po porodzie? Chodzi mi o brodawki i skutki. Mojej brodawki są takie dziwnie brązowe i dość duże i skutki jakby przekrwione i ciągle stojące.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak mam ale po karmieniu, ciagle stoją na bacznośćZmienily wam się piersi po porodzie? Chodzi mi o brodawki i skutki. Mojej brodawki są takie dziwnie brązowe i dość duże i skutki jakby przekrwione i ciągle stojące.
Tak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepieniamała prawie nie płakała za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9płacze tylko jak ja coś boliCo? Masz już zęby? Pięknie
Ja przed szczepieniem brałam relanium bo tak się bałam tej pierwszej dawki polio... Jak się okazało matka bardziej przeżywała niż dzieckoJa tez przezywam bardzo szczepienia Teraz Michasia ma miec w 13 miesiacu.Zawsze jak juz sie zbliza ten czas stresuje sie bardzo
O nie nie nie moje genetyczne przebadane dziecko budzilo się i nadal budzi sie z 5-6 razy w nocy i musi pocycać zeby usnąć = teoria obalona no ale zazdroTak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepieniamała prawie nie płakała za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9płacze tylko jak ja coś boli
Mój żarodek był nie przebadany ale za to był najszybszy i przeszedł labirynt dla plemników . I Kajtek do dziś jest taki prędkiTak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepieniamała prawie nie płakała za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9płacze tylko jak ja coś boli
Oj tak Moja corcia przestala plakac a ja nadal wylamPrzy kolejnych bylo juz troche lepiej ale zawsze to przezywamJa przed szczepieniem brałam relanium bo tak się bałam tej pierwszej dawki polio... Jak się okazało matka bardziej przeżywała niż dziecko
Gratuluję . U mnie połówkowe to był kamień milowy . Wtedy już na maksa cieszyłam się ciążąDziewczyny jestem po polowkowych synus ma 380g! ❤ Wszystko w porzadku, ladnie sie rozwija. Wiercil sie dzis mega i oczywiscie raczki przy buzi trzymal wygladalo jakby wkladal sobie kciuka do ust
❤❤❤ Tak wlasnie planuje szafa w wekeend stanie w pokoju to będzie gdzie ukladacGratuluję . U mnie połówkowe to był kamień milowy . Wtedy już na maksa cieszyłam się ciążą
Teraz możesz szaleć z zakupami