bazylia128
Fanka BB :)
Ja dzisiaj bylam z Basia Ba szczepieniu. Jeszcze mbie serce boli tak płakała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez przezywam bardzo szczepienia Teraz Michasia ma miec w 13 miesiacu.Zawsze jak juz sie zbliza ten czas stresuje sie bardzoJa dzisiaj bylam z Basia Ba szczepieniu. Jeszcze mbie serce boli tak płakała
Dla mnie to jest bardzo stresujące. Nigdy jeszcze nie slyszalam żeby Basia tak płakała.Ja tez przezywam bardzo szczepienia Teraz Michasia ma miec w 13 miesiacu.Zawsze jak juz sie zbliza ten czas stresuje sie bardzo
Kajtek robił kupę codziennie albo co dwa dni, ale ona była rzadka i pachniała słodkimi lekarstwami albo syropem@fredka84 przypomnij mi bo nie chce mi się szukać tego wpisu a wiem że coś było co się działo Kajtusiowi bo bebilonie bo my od 5 dni walczymy z kupa dziś była ale właśnie wróciliśmy z laboratorium bo zapach moczu coś nie taki
Ja teraz się siedzialam na korytarzu a siwy z nim był na szczepionce. A i tak słyszałam jak płakałJa dzisiaj bylam z Basia Ba szczepieniu. Jeszcze mbie serce boli tak płakała
no to właśnie ona ma taki mocz taki zapach słodkiKajtek robił kupę codziennie albo co dwa dni, ale ona była rzadka i pachniała słodkimi lekarstwami albo syropem
a byłaś z tym u lekarza czy sama dopasowałaś małemu mleko?no to właśnie ona ma taki mocz taki zapach słodki
Zmienilam sama na HiPP. W sumie po Nan też była dobra kupa ale często go brzuch bolał i dlatego zaczęłam zmieniaća byłaś z tym u lekarza czy sama dopasowałaś małemu mleko?