reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

nie musisz jej mówi wszystkiego. nawet jeśli macie przyjacielska relacje to coz jej postawa powoduje oddalenie
Tak wiem.Zawsze mialysmy super relacje az do momentu jak przywiozlam Tomka.Moja mama mi wtedy-po niecalym dniu-powiedziala zebym go zostawila bo nie jest dla mnie🥴
Dlatego teraz bardzo cedze to co mowie.

reklama
Tez tak uwazam i wlasnie tak powiedzialam mojej mamie jak bylam po pierwszym transferze a ona o tym nie wiedziala.Juz nie wytrzymalam i wyrzygalam wszystko.Niestety nic to nie dalo.Moj maz to dobry jest jak im pomaga a tak to wiesz woleli by dla corci lekarza prawnika lub jakiegos innego urzedasa.A nie budowlanca😔
przykre, ale tym bardziej nie ma co zwracac uwagi.
Ja mam z rodzicami mega stosunki, bardzo otwarte i przyjacielskie, a tez nie opowiadam co sie u nas dzieje. Nie widze sensu ani powodu zeby to robic.
Na bank tylko by sie zamartwiali a to i tak nic nie zmienia.

reklama
@fredka84 przypomnij mi bo nie chce mi się szukać tego wpisu a wiem że coś było co się działo Kajtusiowi bo bebilonie bo my od 5 dni walczymy z kupa dziś była ale właśnie wróciliśmy z laboratorium bo zapach moczu coś nie taki

Do góry