Hehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieprawdziwa kobieta tez tak mamDziś jest mój dzień Grzesiek przed pracą wziol małą na spacer żebym mogła mieć czas dla siebie czuje się spełniona ugotowałam obiad
Pozmywałam podłogi zrobiłam mu kanapki do pracy
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
ja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodówHehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieprawdziwa kobieta tez tak mam
Pchełka216
haha jak mąż wziął mala ostatnio na hustawke ( a dopiero zaczynam zaczyna z nią sam wychodzić ) to z tej wolności upiklam mu szarlotkę a mi daleko do prawdziwej kobiety tudzież pani domu aka matki polkiHehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieprawdziwa kobieta tez tak mam
u mnie ciasta by nie zjadł nie umiemhaha jak mąż wziął mala ostatnio na hustawke ( a dopiero zaczynam zaczyna z nią sam wychodzić ) to z tej wolności upiklam mu szarlotkę a mi daleko do prawdziwej kobiety tudzież pani domu aka matki polki
. Marzenie każdej z kobiet aby tak spędzić swój wolny dzień . Jesuuuuiii, ja też tak robięDziś jest mój dzień Grzesiek przed pracą wziol małą na spacer żebym mogła mieć czas dla siebie czuje się spełniona ugotowałam obiad
Pozmywałam podłogi zrobiłam mu kanapki do pracy
He he he, dobre . Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej . Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszłoja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodów
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki
Artemida90
oj ja tez ale najwiecej łez wylałam w szpitalu, nawet mi dali psychologa żebym z nią pogadała czemu tak szybko chce wracać do domuHe he he, dobre . Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej . Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki
Ja t
Ja tam rycze non stop jak sobie cos namysle np.spiewam jej piosenke-wymyslona przeze mnie do znanej jej melodii z zabawki-do snu to tez sie wzruszamale ja zawsze tak mialam wiec sie sobie nie dziwieHe he he, dobre . Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej . Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło
DagLer
To nie była żadna teoria, raczej żarcikO nie nie nie moje genetyczne przebadane dziecko budzilo się i nadal budzi sie z 5-6 razy w nocy i musi pocycać zeby usnąć = teoria obalona no ale zazdro
reklama
DagLer
Kurde, to musiałaś mieć jeszcze lepszej jakości zarodek, bo moja zasypia o 20, później o 2 się budzi i o 5 gotowa na nowy dzieńTak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepieniamała prawie nie płakała za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9płacze tylko jak ja coś boli
A co do jedzenia, to powiedz mi ile razy je dziennie, jakie porcje? Moja ostanio coraz rzadziej chce jeść ale nie je więcej i trochę mnie to martwi.