reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanie🤣🤣prawdziwa kobieta👍👌 tez tak mam😉
ja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodów

Hehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanie🤣🤣prawdziwa kobieta👍👌 tez tak mam😉
haha jak mąż wziął mala ostatnio na hustawke ( a dopiero zaczynam zaczyna z nią sam wychodzić ) to z tej wolności upiklam mu szarlotkę 🤣 a mi daleko do prawdziwej kobiety tudzież pani domu aka matki polki 🙃

ja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodów
He he he, dobre 😂. Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej 🙈. Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło ❤️
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki😂

He he he, dobre 😂. Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej 🙈. Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło ❤️
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki😂
oj ja tez ale najwiecej łez wylałam w szpitalu, nawet mi dali psychologa żebym z nią pogadała czemu tak szybko chce wracać do domu 😰

Ja t
Ja tam rycze non stop jak sobie cos namysle😅 np.spiewam jej piosenke-wymyslona przeze mnie do znanej jej melodii z zabawki-do snu to tez sie wzruszam🥺ale ja zawsze tak mialam wiec sie sobie nie dziwie🥴

reklama
Tak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepienia😪mała prawie nie płakała 🤷 za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch😪😪😪 na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano😉 jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie😉. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają 🤣 moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9🥰płacze tylko jak ja coś boli 😪
Kurde, to musiałaś mieć jeszcze lepszej jakości zarodek😂😂😂, bo moja zasypia o 20, później o 2 się budzi i o 5 gotowa na nowy dzień 🙈😂😂😂

A co do jedzenia, to powiedz mi ile razy je dziennie, jakie porcje? Moja ostanio coraz rzadziej chce jeść ale nie je więcej i trochę mnie to martwi.

Do góry