Wiem ale on jakos sie n8enprzyklada do poznania corki.ajest fajnie jak jest fajnie i mama obok a jak mnie nie ma to ...u mnie to w druga strone...dziecko po drzemce spi z tatusiem jeszcze 1.5 h- tzn. na tatusiu.
Wiesz trudno oczekiwać ze bedzie wiedział co robić jesli faktycznie pracuje 7 dni w tygodniu
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
to nie noworodek tylko roczne dziecko. Wiesz chcac nie chcac jego obwiazek. Drzemka, posilek i dbanie o bezpieczenstwo to podstawy i nie trzeba byc Eisteinem zeby to opanowac.u mnie to w druga strone...dziecko po drzemce spi z tatusiem jeszcze 1.5 h- tzn. na tatusiu.
Wiesz trudno oczekiwać ze bedzie wiedział co robić jesli faktycznie pracuje 7 dni w tygodniu
ja bym się kłóciła hahah hahaha
Poka Wercięja bym się kłóciła hahah hahaha
Pchełka216
ale czy ja napisałam ze to usprawiedliwiam?- bardziej stwierdziłam fakt... ze jak się czegoś nie robi bo kogoś nie ma przy tym to się potem nie wie jak.to nie noworodek tylko roczne dziecko. Wiesz chcac nie chcac jego obwiazek. Drzemka, posilek i dbanie o bezpieczenstwo to podstawy i nie trzeba byc Eisteinem zeby to opanowac.
nie będę dalej brnąć w temat bo nie rozmawiamy o hipotetycznej sytuacji tylko o sytuacji Kaśka.
Jestem u rodzicow wiwc troche opieprzylam i tyle.Moi rodzice nie palaja sympatia za bardzo do mojego meza nie wiedziec czemu-wiec nie dolewam oliwy do ognia.ja bym się kłóciła hahah hahaha
U mnie moj mąż jest skłócony z całą moją rodziną.Jestem u rodzicow wiwc troche opieprzylam i tyle.Moi rodzice nie palaja sympatia za bardzo do mojego meza nie wiedziec czemu-wiec nie dolewam oliwy do ognia.
Ja nie moge ogarnac niecheci moich rodzicow do Tomka.Moi bracia go lubia i szanuja a rodzice ...A on jezdzi do nich pomaga,nie pali,pije od wielkiego dzwonu-przewaznie na spotkaniach z moja rodzinka pomaga moim braciom.Nie wydaje pieniedzy na niewiadomo co-wiadomo ze ma swoje kosztowne hobby no ale bez przesady. I chocby skaly sraly moi rodzice sa na NIEU mnie moj mąż jest skłócony z całą moją rodziną.
nieagatka
zapytaj o co kamanJa nie moge ogarnac niecheci moich rodzicow do Tomka.Moi bracia go lubia i szanuja a rodzice ...A on jezdzi do nich pomaga,nie pali,pije od wielkiego dzwonu-przewaznie na spotkaniach z moja rodzinka pomaga moim braciom.Nie wydaje pieniedzy na niewiadomo co-wiadomo ze ma swoje kosztowne hobby no ale bez przesady. I chocby skaly sraly moi rodzice sa na NIE
reklama
Myslisz ze tego nie robilam?Twierdza ze jestem przewrazliwiona Ta...jasne...zapytaj o co kaman