reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u mnie to w druga strone...dziecko po drzemce spi z tatusiem jeszcze 1.5 h- tzn. na tatusiu.

Wiesz trudno oczekiwać ze bedzie wiedział co robić jesli faktycznie pracuje 7 dni w tygodniu:(
to nie noworodek tylko roczne dziecko. Wiesz chcac nie chcac jego obwiazek. Drzemka, posilek i dbanie o bezpieczenstwo to podstawy i nie trzeba byc Eisteinem zeby to opanowac.

to nie noworodek tylko roczne dziecko. Wiesz chcac nie chcac jego obwiazek. Drzemka, posilek i dbanie o bezpieczenstwo to podstawy i nie trzeba byc Eisteinem zeby to opanowac.
ale czy ja napisałam ze to usprawiedliwiam?- bardziej stwierdziłam fakt... ze jak się czegoś nie robi bo kogoś nie ma przy tym to się potem nie wie jak.
nie będę dalej brnąć w temat bo nie rozmawiamy o hipotetycznej sytuacji tylko o sytuacji Kaśka.

U mnie moj mąż jest skłócony z całą moją rodziną🥴.
Ja nie moge ogarnac niecheci moich rodzicow do Tomka.Moi bracia go lubia i szanuja a rodzice ...😪A on jezdzi do nich pomaga,nie pali,pije od wielkiego dzwonu-przewaznie na spotkaniach z moja rodzinka😉 pomaga moim braciom.Nie wydaje pieniedzy na niewiadomo co-wiadomo ze ma swoje kosztowne hobby no ale bez przesady. I chocby skaly sraly moi rodzice sa na NIE😔😔

Ja nie moge ogarnac niecheci moich rodzicow do Tomka.Moi bracia go lubia i szanuja a rodzice ...😪A on jezdzi do nich pomaga,nie pali,pije od wielkiego dzwonu-przewaznie na spotkaniach z moja rodzinka😉 pomaga moim braciom.Nie wydaje pieniedzy na niewiadomo co-wiadomo ze ma swoje kosztowne hobby no ale bez przesady. I chocby skaly sraly moi rodzice sa na NIE😔😔
zapytaj o co kaman 😉

reklama
Do góry