reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja dzisiaj w sadzie bylam i niunia zostala sama z tata na jakies4 godz.Bilans: 1.dziecko przygniecione krzeslem,2.nie uspione po 6 gidz.od wstania-mimo widocznego zmeczenia jak wyjezdzalam🥴
Na szczescue Misia sie nie potlukla tylko przestraszyla -chociaz nie wiem czy w tej kwestii ufac mezowi🤔 Uspilam mala w cusgu 5 min.jak wrocilam.Super Tatus...
Mój synek rozciął nos spadając z kanapy i uderzył o stol. Siedziałam obok. Nie zawsze można upilnować ruchliwe dziecko. Jeszcze nie raz spodnie, przewróci, albo coś go przygniecie. Odpuść mężowi.

reklama
A ja dzisiaj w sadzie bylam i niunia zostala sama z tata na jakies4 godz.Bilans: 1.dziecko przygniecione krzeslem,2.nie uspione po 6 gidz.od wstania-mimo widocznego zmeczenia jak wyjezdzalam🥴
Na szczescue Misia sie nie potlukla tylko przestraszyla -chociaz nie wiem czy w tej kwestii ufac mezowi🤔 Uspilam mala w cusgu 5 min.jak wrocilam.Super Tatus...
Daj mu się wykazać 😜. Dziecko żyje? Żyje 😂

Kajtek jak nie płacze to się cały czas smieje. Do każdego 😜
Wczoraj go chwaliłam bo płakał tylko raz a dziś już 4 razy 😂
Zenimy? Tak one są bardzo różne pod każdym względem ale to nie jest tak że Basia jest do mnie bardziej czy do Łukasz podobna. Jest taka pół na pol ale Natusia to cały Łukasz.

Kłóciliście się?

u mnie to w druga strone...dziecko po drzemce spi z tatusiem jeszcze 1.5 h- tzn. na tatusiu.

Wiesz trudno oczekiwać ze bedzie wiedział co robić jesli faktycznie pracuje 7 dni w tygodniu:(

reklama
Do góry