Co najbardziej cieszy matke-kupa gadacie o niej juz z Siwym? U nas to temat rzeka dopiero sie okazuje jak wazna role w zyciu stanowi kupa(gdtby nie ten dech to by czlowiek zd..chl)U nas sytuacja wygląda tak. Jestem już na etapie mieszania mleka pół na pół z nowym hippem i dziś wreszcie kupa jest normalna, śmierdząca kupą a nie lekarstwami. Po prawie miesiącu w końcu cieszę się smrodem kupy .
Jeszcze kilka dni i mały przejdzie całkiem na hippa i mam nadzieję że będzie dobrze
reklama
Gadamy gadamy, a jakżeCo najbardziej cieszy matke-kupa gadacie o niej juz z Siwym? U nas to temat rzeka dopiero sie okazuje jak wazna role w zyciu stanowi kupa(gdtby nie ten dech to by czlowiek zd..chl)
Magda 1234
Fanka BB :)
DziękujęProszę bardzo, printscreen wyniku Mam piękna, zdrową córkę, urodziłam w 39+4, przez cc ale to tylko, dlatego że miałam mięśniaki
bazylia128
Calidornia dreamin... tak się nastraja na pn. Za godzinę pobiegam i zaczynamy tydzien. Miłego dnia
U mnie dzień zaczyna się od masażu Shantala . A potem dzieje się co chceCalidornia dreamin... tak się nastraja na pn. Za godzinę pobiegam i zaczynamy tydzien. Miłego dnia
bazylia128
Ostatnia edycja:
bazylia128
Ostatnia edycja:
Ale slodziakBasiusia
reklama
A ja dzisiaj w sadzie bylam i niunia zostala sama z tata na jakies4 godz.Bilans: 1.dziecko przygniecione krzeslem,2.nie uspione po 6 gidz.od wstania-mimo widocznego zmeczenia jak wyjezdzalam
Na szczescue Misia sie nie potlukla tylko przestraszyla -chociaz nie wiem czy w tej kwestii ufac mezowi Uspilam mala w cusgu 5 min.jak wrocilam.Super Tatus...
Na szczescue Misia sie nie potlukla tylko przestraszyla -chociaz nie wiem czy w tej kwestii ufac mezowi Uspilam mala w cusgu 5 min.jak wrocilam.Super Tatus...