reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas sytuacja wygląda tak. Jestem już na etapie mieszania mleka pół na pół z nowym hippem i dziś wreszcie kupa jest normalna, śmierdząca kupą a nie lekarstwami. Po prawie miesiącu w końcu cieszę się smrodem kupy 🙏.
Jeszcze kilka dni i mały przejdzie całkiem na hippa i mam nadzieję że będzie dobrze 🙏
Co najbardziej cieszy matke-kupa💩💩 gadacie o niej juz z Siwym? U nas to temat rzeka😅😅 dopiero sie okazuje jak wazna role w zyciu stanowi kupa(gdtby nie ten dech to by czlowiek zd..chl🤣🤣)

reklama
reklama
A ja dzisiaj w sadzie bylam i niunia zostala sama z tata na jakies4 godz.Bilans: 1.dziecko przygniecione krzeslem,2.nie uspione po 6 gidz.od wstania-mimo widocznego zmeczenia jak wyjezdzalam🥴
Na szczescue Misia sie nie potlukla tylko przestraszyla -chociaz nie wiem czy w tej kwestii ufac mezowi🤔 Uspilam mala w cusgu 5 min.jak wrocilam.Super Tatus...

Do góry