nieagatka
Fanka BB :)
w dzien panski okna? baby beda gadalyej a znacie to? "przyganial kocioł garnkowi " też fajne
no nic idę myć okna bo przepychanek mi sie nie chce czytać. buziaki i miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w dzien panski okna? baby beda gadalyej a znacie to? "przyganial kocioł garnkowi " też fajne
no nic idę myć okna bo przepychanek mi sie nie chce czytać. buziaki i miłego dnia
Na forum o dzieciach chyba można cytowac mądre bajkiDomyslam sie do kogo kierowany jest ten cytat i uwazam ze przegielas.Jezeli ktos Ci nie pasuje po prostu olej go a nie niby z przymrozeniem oka go po prostu obrazasz.Jak dla mnie to hej w czystej postaci.
Mi też się nie chce przepychanekej a znacie to? "przyganial kocioł garnkowi " też fajne
lubię jak o mnie gadajo...fejm się sam nie zrobiw dzien panski okna? baby beda gadaly
Jprdl, dobrelubię jak o mnie gadajo...fejm się sam nie zrobi
dlatego kiedys tu pisalysmy o tym jak wazne jest dobre mleko, mimo teorii niektorych, ze mleko to mleko. Sklad jest mega wazny dla tych malych delikatnych brzuszkow.U nas sytuacja wygląda tak. Jestem już na etapie mieszania mleka pół na pół z nowym hippem i dziś wreszcie kupa jest normalna, śmierdząca kupą a nie lekarstwami. Po prawie miesiącu w końcu cieszę się smrodem kupy .
Jeszcze kilka dni i mały przejdzie całkiem na hippa i mam nadzieję że będzie dobrze
Super, czuję że wychodzicie na prostąu nas tez hipp się sprawdzał co prawda musiałam z niego zrezygnować przez alergię ale to już inna historia. Kupowałam w sklepie internetowym Link do: dodomku.pl - spożywczy sklep internetowy wychodziło mi taniej ale nie wiem jak teraz to wyglądaU nas sytuacja wygląda tak. Jestem już na etapie mieszania mleka pół na pół z nowym hippem i dziś wreszcie kupa jest normalna, śmierdząca kupą a nie lekarstwami. Po prawie miesiącu w końcu cieszę się smrodem kupy .
Jeszcze kilka dni i mały przejdzie całkiem na hippa i mam nadzieję że będzie dobrze
Proszę bardzo, printscreen wyniku Mam piękna, zdrową córkę, urodziłam w 39+4, przez cc ale to tylko, dlatego że miałam mięśniakiJa miałam podwyższone CRP, lekarze mówili, że w ciąży to luz, a miałam wyższe dużo niż Ty Także spokojnie
Naprawde ,,ja już tak czytam głupoty , nawe.t wczoraj mnie. Ruch bolał cały dzień . Ale chyba z tego co się naczytałam , idę w poniedziałek na wizytę , zobaczymy co powie. Generalnie moje CRp było od początku na poziomie 18. Teraz jeszcze w górę skoczyło .. boje się by się nie wdała infekcja by nie urodzić za wcześnie , i żeby bo zdrowe było..ten internet to zmora ....
Co? Masz już zęby? PięknieA tak w ogóle mała od czwartku była strasznie niespokojna a dziś to była masakra płacz wniebogłosy aż była cała bordowa i nie mogłam jej uspokoić dopiero po pół godziny zdałam sobie sprawę że przebiły jej się dwa dolne zęby jedynki widziałam już wcześniej że coś tam się kłuję ale nie sądziłam że tak szybko jej się przebijają dałam jej Apap i posmarowałam bobodent Przespałaś się 40 minut i już jest lepiej ale cały czas jest niespokojna i jeszcze do tego biegunka nam doszła
Ooo miło, że pytaszCześć dziewczyny dzwoniłam wczoraj do kliniki( w sprawie o której kiedyś pisałam co do adopcji Zarodków która zaznaczyłam w umowie) i sprawa wygląda tak że nie ma się to do niczego, ponieważ w momencie gdy rezygnuje się z Zarodków czyli np nie płaci się za przechowywanie czy po prostu nie chce się już ich dalej transferować to przyjeżdża się do kliniki i podpisuje dokument że "rezygnujesz" z Zarodków i wtedy określasz czy oddajesz do badań/ adopcji, bez tego nie mogą ich przeznaczyć do adopcji... Także kamień spadł mi z serca tak trochę z innej beczki-Mąż zaczął myśleć o drugim w tedy kiedy to ja podchodzę do tego na nie.. Strony się odwróciły zobaczymy co los przyniesie
Co tam u Ciebie @DagLer? Jak dzidzi? Pochwal się zdjęciem