Pchełka216
Fanka BB :)
oczywiście że nie...działa jedynie zasada wzajemnosci typu dobro wraca a zło kij w dupe wsadzaPierwsza i jedyna !!!! Myślisz że zadziała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście że nie...działa jedynie zasada wzajemnosci typu dobro wraca a zło kij w dupe wsadzaPierwsza i jedyna !!!! Myślisz że zadziała?
No to ktoś tam chodzi z kijem w duu.....pieoczywiście że nie...działa jedynie zasada wzajemnosci typu dobro wraca a zło kij w dupe wsadza
Moja to taki dziwny egzeplarz bo uwielbia spiew i muzyke.Nawet jak jest jakis tekst w ksiazeczce to musze go spiewac bo inaczej nie chce sluchac od razu zamykaMiska uwielbia te misiesmieje jej sie pysia jak widzi ten ten teledysk-bo sa rozne ale ona lubi taki jeden.Nawet tort bedzie z misia
Matka zawsze robi tak jak uwaza że jest najlepiej dla dziecka. Ma wyczucie, intuicję, dużo uwagi, cierpliwosci, zaangażowania. Nienawidzę takiej krytyki z du...py wziętej na zasadzie bo jestem świeża mama i nie mam doświadczenia.Dlatego przestalam krytykowac matki i dzieci -nie ze osobiscie tyljo zawsze sie mowili ze ale ta matka to czy tamto albo dziecko cos tam teraz mysle sobie ze nie wiadomo jakie bedzie to moje dziwcie.Np.kuzynki corka lat 18 (bardzo dawno jej nie widzislam )wyglada ni pies ni wydra.Myslslam ze to jakis chlopiec a tu Malgosia.Naprawde ni pies ni wydra.Ale stwierdzilam ze nie wiadomo co z mojej Miski wyrosnie
ale pamiętaj że wzajemnosc czyli kij jest w 2 dupkachNo to ktoś tam chodzi z kijem w duu.....pie
Mi nic nie dolegaale pamiętaj że wzajemnosc czyli kij jest w 2 dupkach
Domyslam sie do kogo kierowany jest ten cytat i uwazam ze przegielas.Jezeli ktos Ci nie pasuje po prostu olej go a nie niby z przymrozeniem oka go po prostu obrazasz.Jak dla mnie to hej w czystej postaci.Ignacy Krasicki
Bajki i przypowieści
Mądry i głupi
Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
«Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny.
przeczytaj w odpowiedzi na co jest ten post. Na chamstwo i odpowiada sie chamstwem.Domyslam sie do kogo kierowany jest ten cytat i uwazam ze przegielas.Jezeli ktos Ci nie pasuje po prostu olej go a nie niby z przymrozeniem oka go po prostu obrazasz.Jak dla mnie to hej w czystej postaci.