reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To prawda. Teściowa to tak na weekendy. P. ANETKA że 3 razy w tygodniu na dwie godziny. Ale Łukasz i moi rodzice u mnie są niezastąpieni.
O toz to🙂
Moja dzisiaj tylko lypnela okiem i w ryk z nerwow🥴 taki nerwus z niej sie zrobil ze to bedzie dziecko z tych co sie kladzie na podlodze i wrzeszczy🤦‍♀️🤦‍♀️ bede z nia siedziec w domu zeby nie pokazywac sie ludziom z tym nerwusem🤣

nie porownuj tego. Ty bierzesz caly ciezar wychowania corki na siebie. Masz prawo byc zmeczona, bo to bardzo duzo i ktos kto ma stado rak do pomocy nigdy tego nie zrozumie.
Jak bedziesz u rodzicow to sprobuj wygospodorowac choc 2h tylko dla siebie. Dla wlasnego zdrowia psychicznego.
Tak juz mam w planach masaz-bo mam dyskopatie i juz ledwo moge sie nachylic zeby mala odlozyc.

O toz to🙂
Moja dzisiaj tylko lypnela okiem i w ryk z nerwow🥴 taki nerwus z niej sie zrobil ze to bedzie dziecko z tych co sie kladzie na podlodze i wrzeszczy🤦‍♀️🤦‍♀️ bede z nia siedziec w domu zeby nie pokazywac sie ludziom z tym nerwusem🤣
No ile to mamy muszą mieć cierpliwości. To co kiedyś cie drażniło u innych dzieci tak zawsze bierzesz poprawkę na swoim dziecku prawda?

No ile to mamy muszą mieć cierpliwości. To co kiedyś cie drażniło u innych dzieci tak zawsze bierzesz poprawkę na swoim dziecku prawda?
Dlatego przestalam krytykowac matki i dzieci -nie ze osobiscie tyljo zawsze sie mowili ze ale ta matka to czy tamto albo dziecko cos tam😉 teraz mysle sobie ze nie wiadomo jakie bedzie to moje dziwcie.Np.kuzynki corka lat 18 (bardzo dawno jej nie widzislam )wyglada ni pies ni wydra.Myslslam ze to jakis chlopiec a tu Malgosia.Naprawde ni pies ni wydra.Ale stwierdzilam ze nie wiadomo co z mojej Miski wyrosnie😄

reklama
Do góry