reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To prawda. Teściowa to tak na weekendy. P. ANETKA że 3 razy w tygodniu na dwie godziny. Ale Łukasz i moi rodzice u mnie są niezastąpieni.
O toz to🙂
Moja dzisiaj tylko lypnela okiem i w ryk z nerwow🥴 taki nerwus z niej sie zrobil ze to bedzie dziecko z tych co sie kladzie na podlodze i wrzeszczy🤦‍♀️🤦‍♀️ bede z nia siedziec w domu zeby nie pokazywac sie ludziom z tym nerwusem🤣

nie porownuj tego. Ty bierzesz caly ciezar wychowania corki na siebie. Masz prawo byc zmeczona, bo to bardzo duzo i ktos kto ma stado rak do pomocy nigdy tego nie zrozumie.
Jak bedziesz u rodzicow to sprobuj wygospodorowac choc 2h tylko dla siebie. Dla wlasnego zdrowia psychicznego.
Tak juz mam w planach masaz-bo mam dyskopatie i juz ledwo moge sie nachylic zeby mala odlozyc.

O toz to🙂
Moja dzisiaj tylko lypnela okiem i w ryk z nerwow🥴 taki nerwus z niej sie zrobil ze to bedzie dziecko z tych co sie kladzie na podlodze i wrzeszczy🤦‍♀️🤦‍♀️ bede z nia siedziec w domu zeby nie pokazywac sie ludziom z tym nerwusem🤣
No ile to mamy muszą mieć cierpliwości. To co kiedyś cie drażniło u innych dzieci tak zawsze bierzesz poprawkę na swoim dziecku prawda?

No ile to mamy muszą mieć cierpliwości. To co kiedyś cie drażniło u innych dzieci tak zawsze bierzesz poprawkę na swoim dziecku prawda?
Dlatego przestalam krytykowac matki i dzieci -nie ze osobiscie tyljo zawsze sie mowili ze ale ta matka to czy tamto albo dziecko cos tam😉 teraz mysle sobie ze nie wiadomo jakie bedzie to moje dziwcie.Np.kuzynki corka lat 18 (bardzo dawno jej nie widzislam )wyglada ni pies ni wydra.Myslslam ze to jakis chlopiec a tu Malgosia.Naprawde ni pies ni wydra.Ale stwierdzilam ze nie wiadomo co z mojej Miski wyrosnie😄

reklama
Do góry