reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas jeszcze o podrzuceniu nie ma mowy, ale to i tak chwila oddechu jak dziadkowie wpadną w odwiedziny. Jak ostatnio powiedziałam sasiadce, że juz nie mogę się doczekać przyjazdu tesciowej to patrzyła na mnie jak na wariatkę 😂

Majka jeszcze głównie sppdenkowa, czasem ją namówię na sukienkę ale to max na 2h bo ona z jakiegoś powodu nienawidzi rajstop. Leginsy sa ok ale wtedy po jakimś czasie i tak znajduje coś co ja drażni. Ale u nich w grupie 90% dziewczynek jest spodenkowych, od września idzie do przedszkola, zobaczymy czy cos sie zmieni 😉
to ja sie staram rajstopy wybic z glowy 🤣 Na szczescie leginsy sa ok. I u nas tez wieksZosc dziewczczynek spodenkowa, ale moja ma to w powazaniu. Ma byc kiecka i juz. Ma tak odkad poszla do szkoly czyli grube poltora roku juz. Spodni jako takich juz wogole jej nie kupuje, bo nie ma sensu.

reklama
reklama
Dzieje się💓💓💓💓💓💓

u mnie lekarz kazał się oszczędzać i żadnego sprzątania.. mycia okien itp
Skurcze wiec mam raczej malo chodzic tez. Dzis 26 tydz. Wiec u mnie okna bruuudne a i sosna pyli na nie teraz:/
dlatego ja już od kilku lat oknayke pyleniu sosny bo tak to głupiego robota;)

oszczędzaj sie zatem bo jeszcze wczesnie😘

chodzisz z 7cm rozwarciem?! O ja pitole 😆
qwa a niektóre się tyle męczą w bólach zeby takiej osiągnąć. Także pół bólu już masz z banki :)
noo ja dlatego zawsze tu pod nosem smiecham jak laski w ciazy planuja sobie drugi transfer niecaly rok po porodzie 🤣😁 Mysle sobie poczekajny, poczekajmy 🤣😆
so true😅 teraz planuje 1.5 roku po;)

Do góry