reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny od kilku dni warjuje mi puls. Mam go w granicach 100 przy tym szybko się mecze i źle się czuje,,miała tak któraś ,jakieś rady ,wizytę mam dopiero za tydzień ,,po wykonaniu kilku kroków serce wali ciśnienie w normie .
normalne. Musisz zwolnic, Twoje serce teraz pracuje dla dwoch osob, w sensie pompowania krwi. Normalne ze sie szybko meczysz. A jak z cisnieniem?

Byłam na ktg 🤦‍♀️skurcze jako takie się piszą ale rozwarcie jest 7 cm już mnie nie wypuszcza czekam na decyzje albo przebija wody No główka bardzo napiera albo podłącza oksytocyne czy jak to tam się nazywa 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ja tez jestem sama z dwojka. Codziennie do 19h00. Teraz juz przywyklam, sa wieksze, jest latwiej. Bardzo zaluje, ze nie mam Dziadkow obok, marzy mi sie moc je obie do nich podrzucic 🤣

U nas jeszcze o podrzuceniu nie ma mowy, ale to i tak chwila oddechu jak dziadkowie wpadną w odwiedziny. Jak ostatnio powiedziałam sasiadce, że juz nie mogę się doczekać przyjazdu tesciowej to patrzyła na mnie jak na wariatkę 😂

Zoska jest panna chic- chic jak ro sana mowi i do oiaskownicy chodzi w sukienkach na extra okazje.Spodni nie zalozy.Dobrze ze spi w pizamce🙈🤣

Majka jeszcze głównie sppdenkowa, czasem ją namówię na sukienkę ale to max na 2h bo ona z jakiegoś powodu nienawidzi rajstop. Leginsy sa ok ale wtedy po jakimś czasie i tak znajduje coś co ja drażni. Ale u nich w grupie 90% dziewczynek jest spodenkowych, od września idzie do przedszkola, zobaczymy czy cos sie zmieni 😉

Byłam na ktg 🤦‍♀️skurcze jako takie się piszą ale rozwarcie jest 7 cm już mnie nie wypuszcza czekam na decyzje albo przebija wody No główka bardzo napiera albo podłącza oksytocyne czy jak to tam się nazywa 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Dzieje się💓💓💓💓💓💓
Ja sprzątam normalnie łącznie z myciem okien, z tym że robię częstsze przerwy, no i sprzątanie z dowmestosem przejął mąż póki co 😉
u mnie lekarz kazał się oszczędzać i żadnego sprzątania.. mycia okien itp
Skurcze wiec mam raczej malo chodzic tez. Dzis 26 tydz. Wiec u mnie okna bruuudne a i sosna pyli na nie teraz:/

reklama
Do góry