reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Załączniki

• Screenshot_20220509-114309_Google.jpg
    Screenshot_20220509-114309_Google.jpg
    236 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Dziewczyny od kilku dni warjuje mi puls. Mam go w granicach 100 przy tym szybko się mecze i źle się czuje,,miała tak któraś ,jakieś rady ,wizytę mam dopiero za tydzień ,,po wykonaniu kilku kroków serce wali ciśnienie w normie .
normalne, masz więcej krwi w obiegu i serce musi to przepompować i puls wtedy jest większy. U mnie cała ciąże puls powyżej 100, przy wysiłku nawet 130-140 ale ja tez miałam spora otyłość jak zaszłam w ciąże wiec to tez nie pomagało.

Najważniejsze że mimo, iż chcesz mieć więcej dzieci, to potrafisz docenić to co masz i jesteś szczęśliwa ❤️. Tak widocznie miało być ale Miska ma za to najlepsza mamę na świecie ❤️
Tak jestem bardzo wdzieczna za moj cudowny skarb.
Mam nadzieje ze bedziemy z Misia zawsze tak blisko.
A moj Tomek to usycha z tesknoty za Michasia i mysle ze za mna tez😉 i juz odlicza dni do naszego przyjazdu.A ja tak tu odpoczelam bo mama jak tylko ma czas to zajmuje sie niunia.

Dziewczyny czy Wasze male też się tak śmieją. Basia albo ryczy albo się śmieje. Natalka tak wcześnie się nie uśmiechała a tylko mnie zobaczy i śmieje się w głos :o serio ona tak już jak miesiac miała. Wydaje się jakby już gaworzyla.

Załączniki

• received_1070062897056646.jpeg
    received_1070062897056646.jpeg
    134,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 20220429_133619.jpg
    20220429_133619.jpg
    1 007,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Dziewczyny czy Wasze male też się tak śmieją. Basia albo ryczy albo się śmieje. Natalka tak wcześnie się nie uśmiechała a tylko mnie zobaczy i śmieje się w głos :o serio ona tak już jak miesiac miała. Wydaje się jakby już gaworzyla.
Tak, Lea też się tak śmieje i duuuużo "gada", a dzisiaj to o 3 już była w formie 🙈

Do góry