Taką długą kupiłam. Makijaż mam załatwiony tylko kuwa nie wiem co z włosami . Będę sama kombinowaćPoka kiecke
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Zoska jest panna chic- chic jak ro sana mowi i do oiaskownicy chodzi w sukienkach na extra okazje.Spodni nie zalozy.Dobrze ze spi w pizamce❤albo jak slonczy 3 lata i powie, zebys spodnie zakladala sobie, ona nie bedzie chodzic w spodniach i ch**!
Artemida90
normalne, masz więcej krwi w obiegu i serce musi to przepompować i puls wtedy jest większy. U mnie cała ciąże puls powyżej 100, przy wysiłku nawet 130-140 ale ja tez miałam spora otyłość jak zaszłam w ciąże wiec to tez nie pomagało.Dziewczyny od kilku dni warjuje mi puls. Mam go w granicach 100 przy tym szybko się mecze i źle się czuje,,miała tak któraś ,jakieś rady ,wizytę mam dopiero za tydzień ,,po wykonaniu kilku kroków serce wali ciśnienie w normie .
Tak jestem bardzo wdzieczna za moj cudowny skarb.Najważniejsze że mimo, iż chcesz mieć więcej dzieci, to potrafisz docenić to co masz i jesteś szczęśliwa . Tak widocznie miało być ale Miska ma za to najlepsza mamę na świecie
Mam nadzieje ze bedziemy z Misia zawsze tak blisko.
A moj Tomek to usycha z tesknoty za Michasia i mysle ze za mna tez i juz odlicza dni do naszego przyjazdu.A ja tak tu odpoczelam bo mama jak tylko ma czas to zajmuje sie niunia.
Ty cwaniaro najpier Ty pokaz fryzure a nie fredce mowisz o kietcePoka kiecke
bazylia128
Moja fryzura to ostatnio MISZ MASZ NA GLOWIE. włosy myje w piątki wieczorem i w środy Masakra.Ty cwaniaro najpier Ty pokaz fryzure a nie fredce mowisz o kietce
bazylia128
Dziewczyny czy Wasze male też się tak śmieją. Basia albo ryczy albo się śmieje. Natalka tak wcześnie się nie uśmiechała a tylko mnie zobaczy i śmieje się w głos serio ona tak już jak miesiac miała. Wydaje się jakby już gaworzyla.
Załączniki
bazylia128
DagLer
Ja teżMi też . Ale ja odpadam jeśli chodzi o nastepne dziecko, nie nadaje się
reklama
DagLer
Tak, Lea też się tak śmieje i duuuużo "gada", a dzisiaj to o 3 już była w formieDziewczyny czy Wasze male też się tak śmieją. Basia albo ryczy albo się śmieje. Natalka tak wcześnie się nie uśmiechała a tylko mnie zobaczy i śmieje się w głos serio ona tak już jak miesiac miała. Wydaje się jakby już gaworzyla.