reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak.mialam 1 kwietnia-juz pisalam ze dupa a to byl moj jedyny mrozaczek.do 3 procedury nie podchodze wiec Misia bedzie jedynaczka.Coz bardzo sie ciesze ze ja mam.Teraz jestesmy u moich rodzicow i widac ze to ich oczko w glowie i najukochansze wnucze-a maja juz ich 4.ale Misia jest taka grzeczna-nie wiem czemu w domu to prawdziwy szatan🤣 no i nie ma problemu zeby zostala z nimi sama a to dla nich nowosc bo poprzednie wnuki to wyly i nie mozna bylo ich oderwac od spodnicy matki😅 no i niunia ciagle gada tuli sie i smieje
Ale tu na wątku pisalas? Nic nie wiedziałam. Przykro mi bardzo... no cóż próbowałaś. Jesteś już spełniona mama. Michasia da WAM dużo szczęścia i radości. Każdy etap w życiu dziecka jest ważny. Ja też uważam że sukieneczki najfajniejsze jak dzidzua już stoi i chodzi :)

reklama
Oglądałam w weekend zachowaj spokój. Wciągnęło mnie, nie wiedziałam że to jakby kontynuacja z głębi lasu. Furioze tez ale to mi mniej podpasowalo, chyba za ciężkie jak na niedzielę. Natalce wychodzi druga czwórka na dole. Masakra jest. Basia wczoraj cały dzień wyla. Nie mogła zasnąć i z tego zmęczenia ladnie spała w nocy. @Orchidea33 dostałaś paczkę? Wysłałam w środę więc powinna już dojść. Jutro jadę z moją mamą i Natalka do Łodzi mam pierwsza wizytę kontrolna u ginekologa. Trochę się opoznilam. Basia zostaję z panią Anetka :) w piątek jedziemy do poznania na komunię do Jasia. Chyba już się muszę zacząć pakować:) a to aktualizacja Basieńki:)
Wow, ale się zmieniła 😊. Śliczna jest, co nie 😊.
Ja w sobotę na wesele jadę. Kiecka kupiona i oczywiście od razu dla krawcowej na skrócenie 😜

Tak tu pisal
Ale tu na wątku pisalas? Nic nie wiedziałam. Przykro mi bardzo... no cóż próbowałaś. Jesteś już spełniona mama. Michasia da WAM dużo szczęścia i radości. Każdy etap w życiu dziecka jest ważny. Ja też uważam że sukieneczki najfajniejsze jak dzidzua już stoi i chodzi :)
Tak tu pisalam.Tak jestem spelniona i bardzo szczesliwa.Misia to nasze szczescie najwieksze i milosc zycia🥰

Mi też 😉. Ale ja odpadam jeśli chodzi o nastepne dziecko, nie nadaje się 😂
mi zaczyna się coś tam w głowie kluć jak tylko młody ma lepszy dzień 😊 No ale ciężko będzie z mężem, na razie drugie dziecko jest tematem tabu u nas. Ja się boje go poruszać bo znam zdanie meza. Czas pokaże, ale znowu rzucają mi się kobiety w ciąży w oczy. I znowu ten ból w dołku.

Dziewczyny od kilku dni warjuje mi puls. Mam go w granicach 100 przy tym szybko się mecze i źle się czuje,,miała tak któraś ,jakieś rady ,wizytę mam dopiero za tydzień ,,po wykonaniu kilku kroków serce wali ciśnienie w normie .

Tak tu pisal
Tak tu pisalam.Tak jestem spelniona i bardzo szczesliwa.Misia to nasze szczescie najwieksze i milosc zycia🥰
Najważniejsze że mimo, iż chcesz mieć więcej dzieci, to potrafisz docenić to co masz i jesteś szczęśliwa ❤️. Tak widocznie miało być ale Miska ma za to najlepsza mamę na świecie ❤️

Dziewczyny od kilku dni warjuje mi puls. Mam go w granicach 100 przy tym szybko się mecze i źle się czuje,,miała tak któraś ,jakieś rady ,wizytę mam dopiero za tydzień ,,po wykonaniu kilku kroków serce wali ciśnienie w normie .
U mnie to była norma. Później już tylko gorzej. A jeszcze później to mi Usta siniak i duże duszności. Basia uciskała na przeponę. Poczytaj sobie o oddechu na mamaginekolog.

reklama
mi zaczyna się coś tam w głowie kluć jak tylko młody ma lepszy dzień 😊 No ale ciężko będzie z mężem, na razie drugie dziecko jest tematem tabu u nas. Ja się boje go poruszać bo znam zdanie meza. Czas pokaże, ale znowu rzucają mi się kobiety w ciąży w oczy. I znowu ten ból w dołku.
Siostra mówiła że pragnienie drugiego dziecka było tak samo silne jak przy pierwszym. Więc przytulam❤️. Może kiedyś udobruchasz męża ❤️

Do góry