reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oglądałam w weekend zachowaj spokój. Wciągnęło mnie, nie wiedziałam że to jakby kontynuacja z głębi lasu. Furioze tez ale to mi mniej podpasowalo, chyba za ciężkie jak na niedzielę. Natalce wychodzi druga czwórka na dole. Masakra jest. Basia wczoraj cały dzień wyla. Nie mogła zasnąć i z tego zmęczenia ladnie spała w nocy. @Orchidea33 dostałaś paczkę? Wysłałam w środę więc powinna już dojść. Jutro jadę z moją mamą i Natalka do Łodzi mam pierwsza wizytę kontrolna u ginekologa. Trochę się opoznilam. Basia zostaję z panią Anetka :) w piątek jedziemy do poznania na komunię do Jasia. Chyba już się muszę zacząć pakować:) a to aktualizacja Basieńki:)

Załączniki

• received_773140853847537.jpeg
    received_773140853847537.jpeg
    137,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Oglądałam w weekend zachowaj spokój. Wciągnęło mnie, nie wiedziałam że to jakby kontynuacja z głębi lasu. Furioze tez ale to mi mniej podpasowalo, chyba za ciężkie jak na niedzielę. Natalce wychodzi druga czwórka na dole. Masakra jest. Basia wczoraj cały dzień wyla. Nie mogła zasnąć i z tego zmęczenia ladnie spała w nocy. @Orchidea33 dostałaś paczkę? Wysłałam w środę więc powinna już dojść. Jutro jadę z moją mamą i Natalka do Łodzi mam pierwsza wizytę kontrolna u ginekologa. Trochę się opoznilam. Basia zostaję z panią Anetka :) w piątek jedziemy do poznania na komunię do Jasia. Chyba już się muszę zacząć pakować:) a to aktualizacja Basieńki:)
Ale śmieszka cudowna ❤️

Boziu jak mi się marzą takie sukieneczki 😓😓

Boziu jak mi się marzą takie sukieneczki 😓😓
Hehehe chyba tyljo do zdjec🤣🤣bo sukienki sa takie niepraktyczne.Ja jak teraz naloze to zaraz musze zdjac bo niunia czworakuje i wstaje i bardzo material jej przeszksdza a jak byla mniejsza to mi bylo niewygodnie ja nosic.wiec chyba dopiero sezon na dukienki bedzie jak mala zacznie stabilnie chodzic😁

Ale fajniusia.Szkoda ze ja juz na druga corcie nie mam szans a tak mi sie marzyla druga corunia😪

Hehehe chyba tyljo do zdjec🤣🤣bo sukienki sa takie niepraktyczne.Ja jak teraz naloze to zaraz musze zdjac bo niunia czworakuje i wstaje i bardzo material jej przeszksdza a jak byla mniejsza to mi bylo niewygodnie ja nosic.wiec chyba dopiero sezon na dukienki bedzie jak mala zacznie stabilnie chodzic😁
no ale na wyjścia można założyć i o takie mi chodzi. Chłopca aż tak nie wystoisz mimo ze próbowałam kupic mu koszulobodziaki…. To nie to samo

Mnie już też trafia, że praktycznie każde popołudnie muszę zajmować się dwójką maluchów, bo on cos robi. Z drugiej strony, juz prawie skończył plac zabaw dla dzieci, wiec też wiem ze nie robi tego dla swojego widzimisię. Ale ja też bym chciała porobić coś innego, co nie wymaga oczu dookoła głowy 🤷‍♀️ odpoczywam tylko wtedy jak przyjeżdżają dziadkowie...
ja tez jestem sama z dwojka. Codziennie do 19h00. Teraz juz przywyklam, sa wieksze, jest latwiej. Bardzo zaluje, ze nie mam Dziadkow obok, marzy mi sie moc je obie do nich podrzucic 🤣

albo jak slonczy 3 lata i powie, zebys spodnie zakladala sobie, ona nie bedzie chodzic w spodniach i ch**! 😆🤣

reklama
A dlaczego nie masz szans? Jesteś po transferze?
Tak.mialam 1 kwietnia-juz pisalam ze dupa a to byl moj jedyny mrozaczek.do 3 procedury nie podchodze wiec Misia bedzie jedynaczka.Coz bardzo sie ciesze ze ja mam.Teraz jestesmy u moich rodzicow i widac ze to ich oczko w glowie i najukochansze wnucze-a maja juz ich 4.ale Misia jest taka grzeczna-nie wiem czemu w domu to prawdziwy szatan🤣 no i nie ma problemu zeby zostala z nimi sama a to dla nich nowosc bo poprzednie wnuki to wyly i nie mozna bylo ich oderwac od spodnicy matki😅 no i niunia ciagle gada tuli sie i smieje

Do góry