reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak myślę właśnie, że na kolejnej wizycie poproszę o zamianę na duphaston.. chociaż klinika nie chciała mi w ogóle duphastonu dawać, bo to ponoć inna grupa progesteronu. Nie wiem, nie znam się na tym
Mój się nie zgodził na zmianę. I nie dostałam duphastonu. Plus powiedział, że szkodzi na wątrobę

reklama
@bazylia128 czy znasz taki sklep dstreet?jest z Wielunia.to z ciuchami.zamowilam tam kurtke w ktorej sie zakochalam od pierwszego spojrzenia i ciekawa jestem czy sa dobrej jakosci😜
Tak, znam. Mam od nich dresy
Jakość taka sobie ale ja oczywiście mam że 3 pary dresów takie Góra, dół. Ty mówisz o tej karteczce takiej jest napisane płaszczyk? Jest przepiękna:) też chyba kupię. Tylko rozmiary mają niskie. Tzn jak biorę np dres M to mi się wydaje że może być S.

Tak, znam. Mam od nich dresy
Jakość taka sobie ale ja oczywiście mam że 3 pary dresów takie Góra, dół. Ty mówisz o tej karteczce takiej jest napisane płaszczyk? Jest przepiękna:) też chyba kupię. Tylko rozmiary mają niskie. Tzn jak biorę np dres M to mi się wydaje że może być S.
Nie.zamowilam taka zielona krotka.zakochalam sie i myslalam o niej ciagle wiec musialam kupic.To jak na tetaz bo nie mam takiej pprzejsciowki tyljo albo zimowa albo cienkie.

Załączniki

• Resized_Screenshot_20220423-135814_Chrome.jpeg
    Resized_Screenshot_20220423-135814_Chrome.jpeg
    80,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Zastanawiam się czy dopadł mnie stan zapalny czy to normalne że bolą mnie kości jak śpię na boku w okolicy biodra,miednicy. W nocy budzi mnie ból i muszę zmienić pozycję na drugi bok bo boli kość w okolicy miednicy ale to raczej udo. I tak w nocy co chwila przekręcam się z boku na bok bo czuję ból. Nie wiem czy powinnam pójść do ortopedy czy to miednica odzywa się ?? Macie tak dziewczyny ??? Bo nie wiem czy stan zapalny czy norma!!

Do góry