reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny w którym tygodniu przestaliście bać progesteron???
Bralam 1700 i między 9 a 12tc zeszłam do zera a od 14go 200 na noc. Teraz zmniejszyłam i za 2 tygodnie znowu zero. Jestem 19+1
Dziewczyny jak ja dzis sie kiepsko czuje. Glowa mnie boli, wymiotowalam rano. W sumie caly dzien przespalam... a to juz 13-14tc.
Ja 19+1 i też miewam takie dni

reklama
Teraz mój mąż czyta bajki starszej córce, mam chwilę dla siebie, zaraz pewnie zawola mnie na górę, po czym po 10 minutach i tak powie że chce do taty. U nas tata najlepszy na wszystko, ja jestem złym policjantem co wymaga i opiernicza w razie czego,dady is the Best 🤷‍♀️
Moje dzieci maja faze " mamozy" 🙈i chociaz je opierniczam i dyskutujemy o zyciu glosno i zawziecie,to tata jest " dydy" a mama " lieP"😂😂🤣

To dlaczego taki jest?
nie wiem. Kiedys w klotni uslyszalam - to Twoje dzieci, Ty je chcialas, to masz co chcesz… Powiedzialam mu wtedy, ze tych slow nie zapomne mu nigdy. I ze moze wyjsc i nigdy nie wracac.
Potem przeprosil, ale ja mysle, ze sporo w tym prawdy. Zostal tak, a nie inaczej wychowany, zawsze mowil, z skoro chce dzieci to ok, ale on moze zyc bez. A ja naiwnie myslalam, ze to sie zmieni.
Tak czy siak po frytkach.

nie wiem. Kiedys w klotni uslyszalam - to Twoje dzieci, Ty je chcialas, to masz co chcesz… Powiedzialam mu wtedy, ze tych slow nie zapomne mu nigdy. I ze moze wyjsc i nigdy nie wracac.
Potem przeprosil, ale ja mysle, ze sporo w tym prawdy. Zostal tak, a nie inaczej wychowany, zawsze mowil, z skoro chce dzieci to ok, ale on moze zyc bez. A ja naiwnie myslalam, ze to sie zmieni.
Tak czy siak po frytkach.
Smutne to strasznie,mam tylko nadzieje,ze nigdy tego dzieciom tak nie powie .Nie umiem wyobrazic sobie jak sie poczulas slyszac takie slowa🥺noz prosto w serce.

reklama
Do góry