miętowa25
Fanka BB :)
masz jakąś konkretną do polecenia ?kup sobie taka duza poduche ciazowa do spania. Fajnie odciaza biodra, mi sie z nia super spalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz jakąś konkretną do polecenia ?kup sobie taka duza poduche ciazowa do spania. Fajnie odciaza biodra, mi sie z nia super spalo.
niestety nawet nie pamietam, bo kupowalam bardzo dawno temu. Ale bylo to cos takiego, z tych wielkich, i ukladalam ja sobie wzdluz siebie, pod brzuch i miedY nogi spiacna boku i meega wygodnie mi bylomasz jakąś konkretną do polecenia ?
motherhood jest fajna i dość kompaktowamasz jakąś konkretną do polecenia ?
Ja używałam tej poduchy do karmienia , też spałam z nią między nogamimasz jakąś konkretną do polecenia ?
Ja robiłam dzisiaj wyniki i dalej morfologia słaba. Mała wysysa ze mnie wszystko ale to dobrze, niech zdrowo rośnie.Co tu taka cisza przy poniedziałku?
ja cala ciążę miałam ok a teraz wszystko się mnie czepia pod koniecJa robiłam dzisiaj wyniki i dalej morfologia słaba. Mała wysysa ze mnie wszystko ale to dobrze, niech zdrowo rośnie.
Mam to samo morfologia w dol leciJa robiłam dzisiaj wyniki i dalej morfologia słaba. Mała wysysa ze mnie wszystko ale to dobrze, niech zdrowo rośnie.
Ja mam 20tc i też łożysko nisko z przodu. Nie jestem pewna czy to skurcze ale jak stoję w miejscu to napina mi się brzuch.Mam to samo morfologia w dol leci
Dzis mi dolozyli drugie zelazo
Dodatkowo mam 24 tydz i za duzo skurczy (codziennie kilka) no i nisko polozone lozysko - vs ujscie szyjki macicy. Mam duuuuzo oszczedzac sie…. Troche mnie dzis lekarz postraszyl i nie ukrywam skutecznie(((
Niby sa duze szanse (80%) ze lozysko sie podniesie, jednak do kontroli.
No i skurcze obserwowac i dawac znac…
Jak te skurcze u Was wygladaly? W jakim okresie?