reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
masz jakąś konkretną do polecenia ?
niestety nawet nie pamietam, bo kupowalam bardzo dawno temu. Ale bylo to cos takiego, z tych wielkich, i ukladalam ja sobie wzdluz siebie, pod brzuch i miedY nogi spiacna boku i meega wygodnie mi bylo

Załączniki

• IMG_5326.jpg
    IMG_5326.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 55
masz jakąś konkretną do polecenia ?
motherhood jest fajna i dość kompaktowa
choć mój mąż narzekał bo się nie miał jak przytulic;)

ale jak masz miejsce w łóżku to jeszcze fajniesza jest taka bo jakk się przekręcasz na drugi bok to nie musisz targać tej poduchy:)

Ja robiłam dzisiaj wyniki i dalej morfologia słaba. Mała wysysa ze mnie wszystko ale to dobrze, niech zdrowo rośnie.
Mam to samo morfologia w dol leci
Dzis mi dolozyli drugie zelazo
Dodatkowo mam 24 tydz i za duzo skurczy (codziennie kilka) no i nisko polozone lozysko - vs ujscie szyjki macicy. Mam duuuuzo oszczedzac sie…. Troche mnie dzis lekarz postraszyl i nie ukrywam skutecznie:((((
Niby sa duze szanse (80%) ze lozysko sie podniesie, jednak do kontroli.
No i skurcze obserwowac i dawac znac…

Jak te skurcze u Was wygladaly? W jakim okresie?

reklama
Mam to samo morfologia w dol leci
Dzis mi dolozyli drugie zelazo
Dodatkowo mam 24 tydz i za duzo skurczy (codziennie kilka) no i nisko polozone lozysko - vs ujscie szyjki macicy. Mam duuuuzo oszczedzac sie…. Troche mnie dzis lekarz postraszyl i nie ukrywam skutecznie:((((
Niby sa duze szanse (80%) ze lozysko sie podniesie, jednak do kontroli.
No i skurcze obserwowac i dawac znac…

Jak te skurcze u Was wygladaly? W jakim okresie?
Ja mam 20tc i też łożysko nisko z przodu. Nie jestem pewna czy to skurcze ale jak stoję w miejscu to napina mi się brzuch.
Damy radę.

Do góry