reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciekawe bo do kościoła go nie zabrałam... to by go dopiero wysypało 😜 Właśnie słuchałam o projekcie ustawy na 3 lata za kratki za docinki tej nietykalnej instytucji, to tak żeby mnie stąd skutecznie wykurzyć
Fredka jak Kajtek już po skoku? Co nowego potrafi 😜?
tez o tym slyszalam i cos czuje, ze bede miec wyrok 🤣

reklama
Ciekawe bo do kościoła go nie zabrałam... to by go dopiero wysypało 😜 Właśnie słuchałam o projekcie ustawy na 3 lata za kratki za docinki tej nietykalnej instytucji, to tak żeby mnie stąd skutecznie wykurzyć
Fredka jak Kajtek już po skoku? Co nowego potrafi 😜?
Niech sobie projektują, kościół w pl upada i nic im nie pomoże. Rządzący chyba nie wiedzą jak radykalizują społeczeństwo. Jeszcze 10 lat temu uważałam że kompromis aborcyjny to było super rozwiązanie. Natomiast teraz, pomimo doświadczenia z in vitro, uważam aborcję jako święte prawo kobiety.

Niech sobie projektują, kościół w pl upada i nic im nie pomoże. Rządzący chyba nie wiedzą jak radykalizują społeczeństwo. Jeszcze 10 lat temu uważałam że kompromis aborcyjny to było super rozwiązanie. Natomiast teraz, pomimo doświadczenia z in vitro, uważam aborcję jako święte prawo kobiety.
amen!

Dziewczyny po cc i nie karmiące cycem, miałyście już @ ???? Ja mam termin od lekarza do 1 maja, jak nie będzie to na kontrol znowu, a nic się nie zapowiada 🤷‍♀️

Aktualizacja danych , u nas na tej 1 rzadkiej kupię się skończyło, miałam przerwę techniczna od spania między 2 a 4 nad ranem , dzisiaj jestem z dwiema dzięki Bogu Lidia ma senny dzień, wiec mam czas dla starszej 🕺

reklama
Dziewczyny bo juz zglupialam i potrzebuje Waszej rady ;) zrobilam sobie taki domowy pasztet wczoraj a dzis doczytalam w necie, ze w ciazy nie mozna 🤦‍♀️to prawda? Nawet taki domowy? Jest tam troche wątróbki ale wiadomo, ze nie jakas mega ilosc...
A dzis jem szarlotke i jest cynamon w środku. I znow glupia mysl, a sprawdzę w necie. I niby cynamonu tez nie mozna 🤦‍♀️
Stosowalyscie sie az tak restrykcyjnie?? Ja myslalam, ze tylko surowe mieso, ryby, jajka i plesniowe sery....

Do góry