Super wiadomości . Jeszcze raz gratulujęDziewczyny ja po prenatalnych. Maluch zdrowy, 63mm wiec wyglada na 12+3 czyli o 4 dni wiecej niz wg kalendarza. Ale najważniejsze, ze wszystko ok pomierzyli, posprawdzali. W tescie pappa wyszlo male prawdopodobieństwo. Najprawdopodobniej chłopak
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
U mnie spora różnica bo 8 lat wiec juz trochę inaczej bo starszy dość samodzielny chociaż trzeba go do wszystkiego gonić wiec jak jestem z nimi sama to jest co robić ale plus taki ze mogę iść sama do łazienki bo starszy małego przypilnuje hehe!Dziewczyny jaka jest różnica wieku między waszymi dziećmi, i jak sobie radzicie jak jesteście same w domu z dwójką? Ja jeszcze sama z dziewczynkami nie zostawałam, u nas 4 lata różnicy i widzę że Nina zaczyna wymagać czegoś ode mnie jak akurat młodsza płacze, czy ją karmię, czy ogólnie muszę jej poświęcić uwagę. Czeka mnie cały lipiec z dwiema w domu bo przedszkole będzie zamknięte i już myślę jak to ogarnę
Aduś16
Dziewczyny moj odkąd przyjechaliśmy do Polski kilka dni temu ma czerwony policzek i jakąś wysypkę na ciele ... i teraz nie wiem czy to proszek, płyń.. czy alergia na jakieś jedzenie , czy co innego... Nie daje mu raczej nic nowego do jedzenia , jedynie to inny płyń i proszek tu mamy ale też dla maluszków
Ma alergię na Polskę po mamieDziewczyny moj odkąd przyjechaliśmy do Polski kilka dni temu ma czerwony policzek i jakąś wysypkę na ciele ... i teraz nie wiem czy to proszek, płyń.. czy alergia na jakieś jedzenie , czy co innego... Nie daje mu raczej nic nowego do jedzenia , jedynie to inny płyń i proszek tu mamy ale też dla maluszków
Artemida90
mój ma zawsze czerwony policzek tam gdzie akurat ma się wyrzynać ząbek.Dziewczyny moj odkąd przyjechaliśmy do Polski kilka dni temu ma czerwony policzek i jakąś wysypkę na ciele ... i teraz nie wiem czy to proszek, płyń.. czy alergia na jakieś jedzenie , czy co innego... Nie daje mu raczej nic nowego do jedzenia , jedynie to inny płyń i proszek tu mamy ale też dla maluszków
Wysypka może wyjść nawet od innej wody, a w Polsce jest raczej twarda
nieagatka
moja tez ma czerowne policzki jak zabkujemój ma zawsze czerwony policzek tam gdzie akurat ma się wyrzynać ząbek.
Wysypka może wyjść nawet od innej wody, a w Polsce jest raczej twarda
motylek24
Hehe ciekawe jakby alergia wyglądała u @nieagatka . Ja tam u @Aduś16 wyczuwam pewną tęsknotę za Pl.Ma alergię na Polskę po mamie
Ps policzki czerwone i to naprawdę mocno córka miała przy ząbkowaniu.
Kachar
Jedna rzadką, jejku już tak się wystraszyłam bo starszą z 3 dni trzymało, mnie 2 , jejku wystraszyłam się nie na żarty, bo wiadomo z takim duperelkiem to szpital murowanyjedna rzadka kupa to nie powod do szpitala. Obserwuj, jak bedzie czesto rzadka kupa i przestanie jesc to wtedy mozna sie martwic. Poki je, jest ok
Artemida90
mój miały chyba z 3 razy jelitowke, zygal dalej niż widział a biegunkę to miał bardzo często, szpital nas widział tylko raz jak już nie wiedziałam o co chodzi i okazało się ze zapalenie ucha. U nas mówią podawać płyny i nic więcej. Jak był trochę starszy zaczęłam dawac węgiel z musem owocowym. U nas biegunki przy zębach były norma. Póki pije i wydala szybciej pozbędzie się wirusaJedna rzadką, jejku już tak się wystraszyłam bo starszą z 3 dni trzymało, mnie 2 , jejku wystraszyłam się nie na żarty, bo wiadomo z takim duperelkiem to szpital murowany
reklama
nieagatka
obstawiam wstrzas anafilaktycznyHehe ciekawe jakby alergia wyglądała u @nieagatka . Ja tam u @Aduś16 wyczuwam pewną tęsknotę za Pl.
Ps policzki czerwone i to naprawdę mocno córka miała przy ząbkowaniu.