reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jaka jest różnica wieku między waszymi dziećmi, i jak sobie radzicie jak jesteście same w domu z dwójką? Ja jeszcze sama z dziewczynkami nie zostawałam, u nas 4 lata różnicy i widzę że Nina zaczyna wymagać czegoś ode mnie jak akurat młodsza płacze, czy ją karmię, czy ogólnie muszę jej poświęcić uwagę. Czeka mnie cały lipiec z dwiema w domu bo przedszkole będzie zamknięte i już myślę jak to ogarnę 🤔🤔🤔
U mnie spora różnica bo 8 lat wiec juz trochę inaczej bo starszy dość samodzielny chociaż trzeba go do wszystkiego gonić wiec jak jestem z nimi sama to jest co robić ale plus taki ze mogę iść sama do łazienki bo starszy małego przypilnuje hehe!

Dziewczyny moj odkąd przyjechaliśmy do Polski kilka dni temu ma czerwony policzek i jakąś wysypkę na ciele ... i teraz nie wiem czy to proszek, płyń.. czy alergia na jakieś jedzenie , czy co innego... 🤔 Nie daje mu raczej nic nowego do jedzenia , jedynie to inny płyń i proszek tu mamy ale też dla maluszków

Dziewczyny moj odkąd przyjechaliśmy do Polski kilka dni temu ma czerwony policzek i jakąś wysypkę na ciele ... i teraz nie wiem czy to proszek, płyń.. czy alergia na jakieś jedzenie , czy co innego... 🤔 Nie daje mu raczej nic nowego do jedzenia , jedynie to inny płyń i proszek tu mamy ale też dla maluszków
Ma alergię na Polskę po mamie 😂

mój ma zawsze czerwony policzek tam gdzie akurat ma się wyrzynać ząbek.
Wysypka może wyjść nawet od innej wody, a w Polsce jest raczej twarda

jedna rzadka kupa to nie powod do szpitala. Obserwuj, jak bedzie czesto rzadka kupa i przestanie jesc to wtedy mozna sie martwic. Poki je, jest ok
Jedna rzadką, jejku już tak się wystraszyłam bo starszą z 3 dni trzymało, mnie 2 , jejku wystraszyłam się nie na żarty, bo wiadomo z takim duperelkiem to szpital murowany

Jedna rzadką, jejku już tak się wystraszyłam bo starszą z 3 dni trzymało, mnie 2 , jejku wystraszyłam się nie na żarty, bo wiadomo z takim duperelkiem to szpital murowany
mój miały chyba z 3 razy jelitowke, zygal dalej niż widział a biegunkę to miał bardzo często, szpital nas widział tylko raz jak już nie wiedziałam o co chodzi i okazało się ze zapalenie ucha. U nas mówią podawać płyny i nic więcej. Jak był trochę starszy zaczęłam dawac węgiel z musem owocowym. U nas biegunki przy zębach były norma. Póki pije i wydala szybciej pozbędzie się wirusa

reklama
Do góry