reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jedna rzadką, jejku już tak się wystraszyłam bo starszą z 3 dni trzymało, mnie 2 , jejku wystraszyłam się nie na żarty, bo wiadomo z takim duperelkiem to szpital murowany
szczepisz na rota? Warto.
Grunt, zeby jadla. Jak je to i rzadkie kupy nie beda problemem. Obserwuj i oby na strachu sie skonczylo.

reklama
@Kachar mój Kajtek prawie tydzień miał rozwolnienie. I to takie, że dwa razy go pod zlewem w kuchni myłam. Pojechałam do lekarza a on mówił że u niemowląt to częsta przypadłość. I że nawet dwa tygodnie może tak być. Trzeba tylko obserwować czy dziecko je normalnie i nie ma temperatury.

Kajtkowi na szczepieniu coś do picia na rotawirusy podali
tak, rota sie pije, 3 dawki.
Nas dopadl rota jak Lila miala 9 miesiecy. Sponiewieralo nas straslziwie, omdlenia, niemoznosc wyjscia z lozka przez 2 dni, niezlicozna ilosc wymiotow i biegunek. Wszyscy domownicy. A Lila 4 rzadkie kupy i tyle.
Dlatego polecam to szczepienie wszystkim.

Hehe ciekawe jakby alergia wyglądała u @nieagatka 😂. Ja tam u @Aduś16 wyczuwam pewną tęsknotę za Pl.

Ps policzki czerwone i to naprawdę mocno córka miała przy ząbkowaniu.
Kurcze te ząbki mi też spokoju nie dają, o tym samym myslalam, macam mu dziąsła ale nic nie czuje. Maksowi właśnie w jego wieku pierwszy ząb się wyrzynal.. @motylek24 racja jakąś tam tęsknota nadal we mnie jest ale to już tylko do moich okolic Gdańska, za krajem już zanika serio, ja już czuje się u siebie bardziej tam niż tu, ostatnie kilka lat zmieniły bardziej nasze nastawienie i myślę że to już na dobre. Jesteśmy tu że 3 razy do roku łącznie nawet że 2 miesiące i to wystarczy. Do życia tutaj się już nie nadaję .. Takim antychrystom jak ja się nie łatwo żyje w Polsce ;)

Ma alergię na Polskę po mamie 😂
Ciekawe bo do kościoła go nie zabrałam... to by go dopiero wysypało 😜 Właśnie słuchałam o projekcie ustawy na 3 lata za kratki za docinki tej nietykalnej instytucji, to tak żeby mnie stąd skutecznie wykurzyć
Fredka jak Kajtek już po skoku? Co nowego potrafi 😜?

Ciekawe bo do kościoła go nie zabrałam... to by go dopiero wysypało 😜 Właśnie słuchałam o projekcie ustawy na 3 lata za kratki za docinki tej nietykalnej instytucji, to tak żeby mnie stąd skutecznie wykurzyć
Fredka jak Kajtek już po skoku? Co nowego potrafi 😜?
Odkurza i wyciąga gary że zmywarki 😂.
Nic nie potrafi, no chyba że głośniej ryczy🥴

reklama
Kurcze te ząbki mi też spokoju nie dają, o tym samym myslalam, macam mu dziąsła ale nic nie czuje. Maksowi właśnie w jego wieku pierwszy ząb się wyrzynal.. @motylek24 racja jakąś tam tęsknota nadal we mnie jest ale to już tylko do moich okolic Gdańska, za krajem już zanika serio, ja już czuje się u siebie bardziej tam niż tu, ostatnie kilka lat zmieniły bardziej nasze nastawienie i myślę że to już na dobre. Jesteśmy tu że 3 razy do roku łącznie nawet że 2 miesiące i to wystarczy. Do życia tutaj się już nie nadaję .. Takim antychrystom jak ja się nie łatwo żyje w Polsce ;)
Kiedyś ta idiotyczna sytuacja w pl się skończy. Chyba zacznę się modlić w tej intencji 😂 Pomijając miłościwie nam panujących to niestety sami obywatele są sobie winni, wygląda to jak wygląda.
Najważniejsze być szczęśliwym w danym miejscu, nie tęsknić, być i czuć się jak u siebie.
Mieszkam w pięknym mieście ale to nie jest moje miasto rodzinne. Wszyscy z rodziny zostali w kupie tylko ja się przeprowadziłam. Komplikuje mi to wiele spraw ale już bym nie chciała mieszkać w swoich rodzinnych stronach.

Do góry