Wow, nie wiedziałam że jest takie cośa gdzies teraz nie przypada kryzys laktacyjny?
reklama
A już myślałam że przy mm też coś takiego jestchyba skok rozwojowy..kryzysu u fredkowych mm cyców trudno się doszukiwać
nieagatka
Fanka BB :)
widzisz no, sluchaj mnie - daleko zajdziesz Ale skok rozwojowy to faktycznie chyba jakis teraz ma, tak cos kojarze.A już myślałam że przy mm też coś takiego jest
daj spokój ja dopiero wróciłam padam na pysk dwie godziny w korku bez picia jedzenia i jeszcze rezerwa się zapaliłaNo nie wiem , siedzę bez życia na kanapie
motylek24
Rzeczywiście przechlapane.daj spokój ja dopiero wróciłam padam na pysk dwie godziny w korku bez picia jedzenia i jeszcze rezerwa się zapaliła
to nie mój dzieńRzeczywiście przechlapane.
Kachar
No właśnie ja nie karmię cycem, a właśnie jak miałam młodsza na rękach to uslyszlam że tylko ją tulę i calucję , no masakra a to w ciągu 2h odkąd z przedszkola wróciła, a co będzie całymi dniami się działo???u mnie 3 lata roznicy i starsza byla w domu lipiec, sierpien i pol wrzesnia jak mlodsza miala miesiac i coz - ciezko bylo Ale u mnie bylo ciezko glownie przez kp, bo to duzo czasu zajmowalo, mlodsza na mnie, a ze starsza puzzle czy rysowanie czy spacer. Choc przyznam - najlepsze rozwiazanie - przedszkole
reklama
nieagatka
ja moja angazowalam we wszytsko, zajmowalo to 3 razy tyle czasu, ale kazda zmiana pieluchy, przebranie, przyniesienie czegokolwiek - ona pomagala. I duzo mowilam na zasadzie: „patrz Inka jaka Lila duza i umie juz to czy tamto. Jak bedziesz starsza to Cie nauczy”. Nie wiem na ile to przypadek, a na ile takie podejscie, ale bardzo szybko zbudowala sie moedzy nimi wiez i starsza stala sie bardzo opiekuncza. Zazdrosci nie bylo, jakies minimalne akcje w pierwszym miesiacu i tyle. Do lata Twoja juz bedzie wieksza to bedzie szansa na interakcje. Moja miala miesiac wiec bylo trudno.No właśnie ja nie karmię cycem, a właśnie jak miałam młodsza na rękach to uslyszlam że tylko ją tulę i calucję , no masakra a to w ciągu 2h odkąd z przedszkola wróciła, a co będzie całymi dniami się działo???