reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜
już bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutro 🤦‍♀️jedyny plus że chyba nie zalało sąsiadów bo jeszcze nikt z dołu nie był

co do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
do samochodu i na później i tak kupię parasolkę.

edit ważne zeby rozkładała się na płasko

Ostatnia edycja:
co do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
do samochodu i na później i tak kupię parasolkę.

edit ważne zeby rozkładała się na płasko
No w snapie nie ma możliwości montowania przód/tył

Dziewczyny jaka jest różnica wieku między waszymi dziećmi, i jak sobie radzicie jak jesteście same w domu z dwójką? Ja jeszcze sama z dziewczynkami nie zostawałam, u nas 4 lata różnicy i widzę że Nina zaczyna wymagać czegoś ode mnie jak akurat młodsza płacze, czy ją karmię, czy ogólnie muszę jej poświęcić uwagę. Czeka mnie cały lipiec z dwiema w domu bo przedszkole będzie zamknięte i już myślę jak to ogarnę 🤔🤔🤔

reklama
już bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutro 🤦‍♀️jedyny plus że chyba nie zalało sąsiadów bo jeszcze nikt z dołu nie był
No nie wiem , siedzę bez życia na kanapie 🤣🤣🤣

Do góry