reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜
już bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutro 🤦‍♀️jedyny plus że chyba nie zalało sąsiadów bo jeszcze nikt z dołu nie był

co do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
do samochodu i na później i tak kupię parasolkę.

edit ważne zeby rozkładała się na płasko

Ostatnia edycja:
co do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
do samochodu i na później i tak kupię parasolkę.

edit ważne zeby rozkładała się na płasko
No w snapie nie ma możliwości montowania przód/tył

Dziewczyny jaka jest różnica wieku między waszymi dziećmi, i jak sobie radzicie jak jesteście same w domu z dwójką? Ja jeszcze sama z dziewczynkami nie zostawałam, u nas 4 lata różnicy i widzę że Nina zaczyna wymagać czegoś ode mnie jak akurat młodsza płacze, czy ją karmię, czy ogólnie muszę jej poświęcić uwagę. Czeka mnie cały lipiec z dwiema w domu bo przedszkole będzie zamknięte i już myślę jak to ogarnę 🤔🤔🤔

reklama
już bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutro 🤦‍♀️jedyny plus że chyba nie zalało sąsiadów bo jeszcze nikt z dołu nie był
No nie wiem , siedzę bez życia na kanapie 🤣🤣🤣

Do góry