bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny czy mogę dać Basi troszkę czopka glizerynowego na kupę, już 3 dzień nie robi i widzę że bardzo ja męczy. Dopajam woda i nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co. Normalne pytanie. Bo ja to się często zastanawiam czy jak on w tym wyrku leży, to czy mu nie smutno samemu i czy się nie nudzi. Właśnie od godziny nakrzania nogami w łóżeczkuHaha rozbawiłaś mnie tym pytaniem korzystaj z chwil spokoju u mnie u dwóch córek działała karuzela, po 2 miesiącu to był szał. 20 min spokoju. Z drugim dzieckiem w domu było trochę gorzej, bo nie był to czas dla mnie tylko na zabawę z 2 latką
Ja dostałam je od siostry męża, i na opakowaniu jest napisane że dla dzieci poniżej roku dać po konsultacji z lekarzem. Miałam się pytać położnej ale nie przyjechała. Ale ona mówi że to normalne że dziecko kilka dni nie robi kupy. Mój też ostatnio 4 dni nie robił i pierdzial. I położna te mówiła że wody dawać.Dziewczyny czy mogę dać Basi troszkę czopka glizerynowego na kupę, już 3 dzień nie robi i widzę że bardzo ja męczy. Dopajam woda i nic.
Kurde, ale lipa . Ja niestety nie pomogęPowiem Wam, ze zalamalam sie bylam dzis u ortopedy, bo mam noge w ortezie po zlamaniu. 6tygodni minelo. Myslalam, ze na swieta bede juz mogla normalnie chodzic. Tez chciałabym zacząć sie bardziej ruszac. No i du...pa. okazalo sie, ze noga sie nie zrosla i nadal 3 tygodnie w ortezie
Co mogłabym robic, zeby sie zaczac ruszac a nie obciazac nogi?? Jakies rozciaganie na macie? Cwiczylyscie tak? No zalamalam sie
Mi położna mówiła że czopek to ostateczność. Też przez 3 dni nie było kupy ale do podania czopka nigdy nie doszłam. Dawałam wodę, masowałam odbyt i brzuszekDziewczyny czy mogę dać Basi troszkę czopka glizerynowego na kupę, już 3 dzień nie robi i widzę że bardzo ja męczy. Dopajam woda i nic.
Ja w pierwszej ciazy musiałam aż do Laryngologicznej chodzić. Stosowałam wode morska.Raaanyyy, znowu mam katar. Jeden nie przeszedł, a przyszedł drugi jak sobie radzicie z katarem w ciąży? Bo zaczyna mnie to strasznie męczyć...
Ja to oszalałam na jej punkcie, jak nie śpi to ciągle jestem przy niej, leży tam gdzie aktulanie ja, a co z nią robię:Laski, a jak wasze dzieci nie placza to co z nimi robicie? Leżą sobie same w łóżeczku a wy sobie coś tam w domu robicie? Mój leży i sobie macha rączkami i nóżkami. Napieprza tymi nogami że szok Może sobie tak sam leżeć? Czy jestem wyrodna matka
Chyba tylko woda morska, niczego innego nie można stosować Musisz zapytać swojego lekarza.Raaanyyy, znowu mam katar. Jeden nie przeszedł, a przyszedł drugi jak sobie radzicie z katarem w ciąży? Bo zaczyna mnie to strasznie męczyć...