reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No co😜. Normalne pytanie😂. Bo ja to się często zastanawiam czy jak on w tym wyrku leży, to czy mu nie smutno samemu i czy się nie nudzi🤔. Właśnie od godziny nakrzania nogami w łóżeczku 😜
Kup mu mate do tabawy,pierdylion zabawek do chwytania ,poloz na dywanie ,niech dziala chlopak.Moj nigdy nie lezy w lozku🤭

Ja mialam taki ze wymiotowalam i nawet dostalam steryd dlankobiet w ciazy-nic co prawda nie pomogl.meczylam sie miesiac z takim katarek
O matko..
Krople do nosa dla dzieci,stosowalam w obydwu ciazach.
Myślisz ze mogę?🤔
No właśnie, w ciąży nie poszalejesz, a przypomniało mi się właśnie, że ja jakoś 3-4 miesiąc dostałam kataru i leciało do końca ciąży, 2 tygodnie był nie do zniesienia ale później łatwiej było oddychać.
U mnie dwa tygodnie byl nieznosny, potem na chwilę przeszło - w sensie byl lżejszy katar, a teraz znowu nie mogę sobie poradzić, aż mnie głowa boli...

O matko..

Myślisz ze mogę?🤔

U mnie dwa tygodnie byl nieznosny, potem na chwilę przeszło - w sensie byl lżejszy katar, a teraz znowu nie mogę sobie poradzić, aż mnie głowa boli...
poczytaj o katarze estrogenowym🙂 estrogen w ciąży rośnie i rozpulchnia sluzowki w tym nosa. Katar przechodzi po porodzie podobno🤦‍♀️

reklama
Dziewczyny 1 kwietnia mialam transfer mojego jedynego mrozaczka.Niestety dzis beta wynosi 0.wiec marzenie o rodzenstwie dla mojej corci juz sie nie spelni.Juz nigdy nie bede czula ruchow dzieciatka😪Coz ale mam piekna coreczke i to sie liczy.Wiem ze moja przygoda z invitro definitywnie sie skonczyla.Nie bede podchodzila do 3 stymulacji.Nie mam juz sil doslownie nawet tych fizycznych.Jest mi przykro-wiadomo-ale mysl ze mam juz swoje wyczekane dzoeciatko ktore jest miloscia mojego zycia sprawia ze lepiej to przechodze.

Strasznie jest mi przykro kochana 😥

Do góry