Mój do miesiaca życia miał często - to czyli się czego bał, co nie?. Teraz już bardzo rzadko widzę tem odruchDziewczyny a czy Wasze mają taki odruch moro?
reklama
Czyli jak u mnie przez cały tydzień wieczorami . Nawet słynny niemiecki specyfik nie pomagaale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…
My też używamy śpiworki. Może sobie spokojnie wierzgać nóżkami i wiem że sobie nic na twarz nie zarzucimój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopie
bazylia128
Fanka BB :)
Hehehe wcale mnie nie dziwi że Ty tam napisałaś. Zawsze sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę. To co w tym szamponie z ziaji było? To prawda że polka została miss świata? Hehehe ale nawiązanieTak próbowałam. Od dłuższego czasu jadę na nizoralu. Muszę wrócić do poszukiwania szamponu, kupiłam juz chyba z 50 różnych rodzajów. Żaden się nie nadaje. Nawet pisałam do ziajki, olewka totalna
bazylia128
Basia ma jutro miesiac i dalej widzę u niej ten odruch. Zmiana światła, pozycji, dotyk itd. A wogole to Łukasz mówi na nią LEMUR. Bo ona tak dziwnie rączkami jak jakiś raper a kiedyś to mi fucka rączkami pokazała u mnie już całą trojka śpi tylko ja się jeszcze krzątam ale chyba już też zaraz pójdę spać. Jejku jacy my starzy...Mój do miesiaca życia miał często - to czyli się czego bał, co nie?. Teraz już bardzo rzadko widzę tem odruch
bazylia128
Ja cały czas w rozkach.My też używamy śpiworki. Może sobie spokojnie wierzgać nóżkami i wiem że sobie nic na twarz nie zarzuci
bazylia128
motylek24
Nie wiem co w tej ziaji było, nie doszłam do tego. Znaczy myślałam że wiem ale tak to nie działaHehehe wcale mnie nie dziwi że Ty tam napisałaś. Zawsze sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę. To co w tym szamponie z ziaji było? To prawda że polka została miss świata? Hehehe ale nawiązanie
Nieee u mnie większość w rodzinie ciemnych synka mam blondyna z niebieskimi oczami.
Jeszcze nie śpisz? Jak się czujesz jako podwójna mama, miałaś obawy ale widzę że całkiem dobrze
bazylia128
.
Ostatnia edycja:
reklama
motylek24
Co się dziwi przy dwójce maluszków mnie też by się nie chciało. Przejdzie albo nie przejdzie Po pierwszym dziecku duuugo nie miałam potrzeby, teraz lepiej ale to jeszcze nie to co było podczas starań o drugie dziecko haha.Propo sterylizacji dla mnie to siusior U mnie dziewczyny ostatnio libido równa się minus zero. Czy to przejdzie? Bo Łuki zmartwiony.