reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
mój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopie
My też używamy śpiworki. Może sobie spokojnie wierzgać nóżkami i wiem że sobie nic na twarz nie zarzuci

Tak próbowałam. Od dłuższego czasu jadę na nizoralu. Muszę wrócić do poszukiwania szamponu, kupiłam juz chyba z 50 różnych rodzajów. Żaden się nie nadaje. Nawet pisałam do ziajki, olewka totalna😜
Hehehe wcale mnie nie dziwi że Ty tam napisałaś. Zawsze sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę. To co w tym szamponie z ziaji było? To prawda że polka została miss świata? Hehehe ale nawiązanie;)

Mój do miesiaca życia miał często - to czyli się czego bał, co nie?. Teraz już bardzo rzadko widzę tem odruch
Basia ma jutro miesiac i dalej widzę u niej ten odruch. Zmiana światła, pozycji, dotyk itd. A wogole to Łukasz mówi na nią LEMUR. Bo ona tak dziwnie rączkami jak jakiś raper a kiedyś to mi fucka rączkami pokazała;) u mnie już całą trojka śpi tylko ja się jeszcze krzątam ale chyba już też zaraz pójdę spać. Jejku jacy my starzy...

Propo sterylizacji 😅😅😅 dla mnie to siusior 😁😁 U mnie dziewczyny ostatnio libido równa się minus zero. Czy to przejdzie? Bo Łuki zmartwiony.

Załączniki

• 20220409_230125.jpg
    20220409_230125.jpg
    993,4 KB · Wyświetleń: 84
Hehehe wcale mnie nie dziwi że Ty tam napisałaś. Zawsze sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę. To co w tym szamponie z ziaji było? To prawda że polka została miss świata? Hehehe ale nawiązanie;)
Nie wiem co w tej ziaji było, nie doszłam do tego. Znaczy myślałam że wiem ale tak to nie działa 😂😂😂
Nieee u mnie większość w rodzinie ciemnych 🤪 synka mam blondyna z niebieskimi oczami.
Jeszcze nie śpisz? Jak się czujesz jako podwójna mama, miałaś obawy ale widzę że całkiem dobrze 🥰

reklama
Propo sterylizacji 😅😅😅 dla mnie to siusior 😁😁 U mnie dziewczyny ostatnio libido równa się minus zero. Czy to przejdzie? Bo Łuki zmartwiony.
Co się dziwi 😅 przy dwójce maluszków mnie też by się nie chciało. Przejdzie albo nie przejdzie🤣🤣🤣 Po pierwszym dziecku duuugo nie miałam potrzeby, teraz lepiej ale to jeszcze nie to co było podczas starań o drugie dziecko haha.

Do góry