reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowie 🤦
Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycy🤣🤣Wieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszcze😉a w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaci😉ale sie zapuscilam😩😫😫

ale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…
Nie.Kolka nie oznacza ze dziecko codziennie o tej samej porze sie drze.Tez tak myslalam.Wystarczy ze placz jest taki ciagly przez min.3 godz.w ciagu dnia i nie musi byc codzienny-tak ze 4 razy w tygodniu

mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje 😊
Moja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.
Teraz mam taku grubszy i nie moge sie zorientowac czy jej zimno czy nie bo glowka jej sie mwga poci i to w sumie non stop a kark zimny.Wiec nie wiem.

Moja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.
Teraz mam taku grubszy i nie moge sie zorientowac czy jej zimno czy nie bo glowka jej sie mwga poci i to w sumie non stop a kark zimny.Wiec nie wiem.
mój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopie

Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycy🤣🤣Wieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszcze😉a w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaci😉ale sie zapuscilam😩😫😫
😄😆😄😄 swieto w stolicy.

Ja miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyć;) zaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobra 🙃😃😄
Nie wiem co to ale brzmi dobrze 🤭 zaraz wina się napiję. Ułożyłam graty a córka kolejny raz wyjmuje, założyła moje buty na obcasach, kapelusz i paraduje z wózkiem dla lalek 🤣

mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje 😊
moja otulacza nie lubila, ale rozek gdzie troche owinieta byla faltycznie pomagal.
I u nas gdzies odkad mialy kilka miesiwcy spiworki sie super sprawdzaly. Kolderkom nie ufalam jak byly male, a potem zadna nie lubila.

reklama
😄😆😄😄 swieto w stolicy.
Teraz mam do tego taki mega siwy odrost ze hej.Wygladam jak lysa🤦‍♀️ tak mi szybko wlosy rosnal jak trawa normalnie🤪
Kiedys najadlam sie wdtydy w biedrze przez te siwe odtosty.Jedna kobitka -mloda mamuska-stala za mna w kolejce i sie ewidentnie gapi na mnie-mysle-a ona odpala: jakiej farby do wlosow pani uzywa bo ma pani ladny kolor.Ja: glupia jakas(w myslach oczywiscie).😶😶😶 ona ciagnie:mam ten sam problem(czyli jestem tez siwa😆) a podoba mi sie kolor bo nie jest taki czarny jak moje.
Jak tylko przekroczylam prog mieszkania opierdo...lam meza i kazalam farbowac sobie wlosy🤣🤣

Do góry