Artemida90
Fanka BB :)
mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryjeDziewczyny a czy Wasze mają taki odruch moro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryjeDziewczyny a czy Wasze mają taki odruch moro?
Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycyWieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszczea w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaciale sie zapuscilamJa mam dzisiaj extra smalczyk na głowie
Nie.Kolka nie oznacza ze dziecko codziennie o tej samej porze sie drze.Tez tak myslalam.Wystarczy ze placz jest taki ciagly przez min.3 godz.w ciagu dnia i nie musi byc codzienny-tak ze 4 razy w tygodniuale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…
Moja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje
mój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopieMoja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.
Teraz mam taku grubszy i nie moge sie zorientowac czy jej zimno czy nie bo glowka jej sie mwga poci i to w sumie non stop a kark zimny.Wiec nie wiem.
swieto w stolicy.Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycyWieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszczea w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaciale sie zapuscilam
Nie wiem co to ale brzmi dobrze zaraz wina się napiję. Ułożyłam graty a córka kolejny raz wyjmuje, założyła moje buty na obcasach, kapelusz i paraduje z wózkiem dla lalekJa miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyć zaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobra
Co dziecko to inna historia spaniamój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopie
moja otulacza nie lubila, ale rozek gdzie troche owinieta byla faltycznie pomagal.mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje
Teraz mam do tego taki mega siwy odrost ze hej.Wygladam jak lysa tak mi szybko wlosy rosnal jak trawa normalnieswieto w stolicy.