reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowie 🤦
Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycy🤣🤣Wieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszcze😉a w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaci😉ale sie zapuscilam😩😫😫

ale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…
Nie.Kolka nie oznacza ze dziecko codziennie o tej samej porze sie drze.Tez tak myslalam.Wystarczy ze placz jest taki ciagly przez min.3 godz.w ciagu dnia i nie musi byc codzienny-tak ze 4 razy w tygodniu

mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje 😊
Moja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.
Teraz mam taku grubszy i nie moge sie zorientowac czy jej zimno czy nie bo glowka jej sie mwga poci i to w sumie non stop a kark zimny.Wiec nie wiem.

Moja od zawsze nakryta kocykiem lub pielucha.nigdy sie nie nakryla z reszta ja mialam naturalne albo qelna marymo albo bawelna.
Teraz mam taku grubszy i nie moge sie zorientowac czy jej zimno czy nie bo glowka jej sie mwga poci i to w sumie non stop a kark zimny.Wiec nie wiem.
mój od pierwszych dni w śpiworze, zawsze go uspokajał i teraz nawet na drzemkę zakładamy i szybko odpływa. Ale on na drzemce w pustym łóżeczku śpi. Do dziś nie ma poduszki i nie lubi kołdry ani koca, zaraz go rozkopie

Jeju jak ja moge umyc wlosy to swieto w stolycy🤣🤣Wieczorem padam i suszyc nie moge bo Miska spi a z mokreymi nie chce sie kladc bo rano nie bedzie roxnicy-beda mokre bo mam grube wlosiska-jeszcze😉a w ciagu dnia nie mam kiedy bo jak ona spi to ja waruje a z nia to chyba raz mi sie udalo.na szczescie wlochy mam specyficzne i nie widac ze sa nie pierwszej swiezoaci😉ale sie zapuscilam😩😫😫
😄😆😄😄 swieto w stolicy.

Ja miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyć;) zaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobra 🙃😃😄
Nie wiem co to ale brzmi dobrze 🤭 zaraz wina się napiję. Ułożyłam graty a córka kolejny raz wyjmuje, założyła moje buty na obcasach, kapelusz i paraduje z wózkiem dla lalek 🤣

mój miał i musiałam go w otulacz wkładać bo ten odruch moro go wybudzal. Do dziś śpi w śpiworze tylko żeby się czuł bezpiecznie no i wiem ze się nie nakryje 😊
moja otulacza nie lubila, ale rozek gdzie troche owinieta byla faltycznie pomagal.
I u nas gdzies odkad mialy kilka miesiwcy spiworki sie super sprawdzaly. Kolderkom nie ufalam jak byly male, a potem zadna nie lubila.

reklama
😄😆😄😄 swieto w stolicy.
Teraz mam do tego taki mega siwy odrost ze hej.Wygladam jak lysa🤦‍♀️ tak mi szybko wlosy rosnal jak trawa normalnie🤪
Kiedys najadlam sie wdtydy w biedrze przez te siwe odtosty.Jedna kobitka -mloda mamuska-stala za mna w kolejce i sie ewidentnie gapi na mnie-mysle-a ona odpala: jakiej farby do wlosow pani uzywa bo ma pani ladny kolor.Ja: glupia jakas(w myslach oczywiscie).😶😶😶 ona ciagnie:mam ten sam problem(czyli jestem tez siwa😆) a podoba mi sie kolor bo nie jest taki czarny jak moje.
Jak tylko przekroczylam prog mieszkania opierdo...lam meza i kazalam farbowac sobie wlosy🤣🤣

Do góry