reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Teraz mam do tego taki mega siwy odrost ze hej.Wygladam jak lysa🤦‍♀️ tak mi szybko wlosy rosnal jak trawa normalnie🤪
Kiedys najadlam sie wdtydy w biedrze przez te siwe odtosty.Jedna kobitka -mloda mamuska-stala za mna w kolejce i sie ewidentnie gapi na mnie-mysle-a ona odpala: jakiej farby do wlosow pani uzywa bo ma pani ladny kolor.Ja: glupia jakas(w myslach oczywiscie).😶😶😶 ona ciagnie:mam ten sam problem(czyli jestem tez siwa😆) a podoba mi sie kolor bo nie jest taki czarny jak moje.
Jak tylko przekroczylam prog mieszkania opierdo...lam meza i kazalam farbowac sobie wlosy🤣🤣
A co on biedny ci zrobił 😄😄😄 zazdroszczę takich grubych włosów. Ja ma rzadkie i mi się puszą.

reklama
Nie wiem co to ale brzmi dobrze 🤭 zaraz wina się napiję. Ułożyłam graty a córka kolejny raz wyjmuje, założyła moje buty na obcasach, kapelusz i paraduje z wózkiem dla lalek 🤣
Jak ja zawsze marzylam że moja córcia będzie taka strojnisia. Natalkabtez ma taki wozycz3k malutki drewniany, czerwony w białe kropeczki ale jeszcze się nim nie interesuje. A ty jakie masz włoski?

A co on biedny ci zrobił 😄😄😄 zazdroszczę takich grubych włosów. Ja ma rzadkie i mi się puszą.
Mi tez sie pusza-kojarzysz Monike Geller na Barbadosie(nie pamietam czy yo byl Barbados czy gdzie indziej tam gdzie Ross byl slawny🤣)-z Przyjaciol-wystarczy kropla na wyprasowane wlosy zebym wygladala wlasnie jak Monika🤦‍♀️

Jak ja zawsze marzylam że moja córcia będzie taka strojnisia. Natalkabtez ma taki wozycz3k malutki drewniany, czerwony w białe kropeczki ale jeszcze się nim nie interesuje. A ty jakie masz włoski?
Nawet nie pytaj. Miałam takie fajne po ciąży, troszkę wypadły ale naprawdę wyglądały nieźle. Z reguły mam dłuższe, w kitkę.
Przez wiele lat używałam szamponu z ziajki, zmienili skład i jest dramat. Za chwilę będę łysa. Chodzę po dermatologach. Właśnie mam testy plastrowe na plecach. Niestety nadal nie znam przyczyny i chwilowo odpuściłam temat. Chyba muszę sama szampon wyprodukować, metodą prób i błędów znajdę składnik uczulający.
Aaaaa włosy mam.ciemne, aktualnie nie mogę farbować.
Córka idzie spać w kapeluszu, proszę aby zdjęła ale nie odpuszcza 😂😂😂

Nawet nie pytaj. Miałam takie fajne po ciąży, troszkę wypadły ale naprawdę wyglądały nieźle. Z reguły mam dłuższe, w kitkę.
Przez wiele lat używałam szamponu z ziajki, zmienili skład i jest dramat. Za chwilę będę łysa. Chodzę po dermatologach. Właśnie mam testy plastrowe na plecach. Niestety nadal nie znam przyczyny i chwilowo odpuściłam temat. Chyba muszę sama szampon wyprodukować, metodą prób i błędów znajdę składnik uczulający.
Aaaaa włosy mam.ciemne, aktualnie nie mogę farbować.
Córka idzie spać w kapeluszu, proszę aby zdjęła ale nie odpuszcza 😂😂😂
Próbowałaś Seboradin? Ja tylko ten szampon.

reklama
Do góry