Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowieNie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelować chociaż ja nigdy nie potrafię tak odtworzyć jak fryzjer.
reklama
Screen zrobionyJa dzisiaj zrobiłam sałatkę w 5 minut super, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.
bazylia128
Fanka BB :)
Ja miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyć zaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobraA ja dziś usiłuje sprzątać jak jedno ogarnę zaraz następne mam do sprzątania
bazylia128
Ja tydzien nie myłam glowy serio!!! Jak wyszłam od fryzjera. Rano spryskuje tylko suchym szamponem i dalej do mojej Tyrki nigdy tak długo nie miałam tłuściocha ale jakoś po fryzjerze zawsze lepiej te włosy się trzymają. Schudłam 2 kg przez jelitowe!!!Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowie
bazylia128
Moja Basia też ma oczywiście kolki. Po jedzeniu mi placze, stęka.To pozostaje odliczac dni i tygodnie do konca 4 moesciaca ale juz po 3 powinno byc znacznie lepiej
nieagatka
jest, robilam na swieta I kinderkowa jest meegaJa miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyć zaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobra
bazylia128
Dziewczyny a czy Wasze mają taki odruch moro?
nieagatka
ale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.Moja Basia też ma oczywiście kolki. Po jedzeniu mi placze, stęka.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…
bazylia128
Uuuuu jak poogarniam moje dziewczyny na wieczór to zabieram się za nalewkejest, robilam na swieta I kinderkowa jest meega
reklama
bazylia128
No tak. A u nas zależy od dnia. Więc Basia poprostu chyba tak jak piszesz. Ale Natalka miała.. Oj miała mega. Już pisalam że balkony zamykalismy. O 19 zawsze byliśmy w domuale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…