No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami
Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupizeby ida no i dzis sobota...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami
Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkęNo wlasnie.poa wlosy
Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupizeby ida no i dzis sobota...
A moze on kolki ma?Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkę
Ja bym dala,gdyby juz nic nie chcial pic i byl kompletnie odwodnionyno tak w sumie starszemu dziecku mozna. Ale tak roczniakowi to bym coli nie dala
Może ma.A moze on kolki ma?
To pozostaje odliczac dni i tygodnie do konca 4 moesciaca ale juz po 3 powinno byc znacznie lepiejMoże ma.
Nie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelować chociaż ja nigdy nie potrafię tak odtworzyć jak fryzjer.@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami
A ja dziś usiłuje sprzątać jak jedno ogarnę zaraz następne mam do sprzątaniaJa dzisiaj zrobiłam sałatkę w 5 minut super, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.