reklama
annemarie
Fanka BB :)
Zjawiskowo piekna dziewczynka❤❤❤Zobacz załącznik 1388208To moje śliczności, jak jest zdrowa oczywiście
annemarie
Czekaj,wiem ze ci serducho peka,ale powinno juz byc lepiej.Daj jej co przeciw goraczce i niech duzo pije.Meczyc ja w takim stanie po ostrych dyzurach nie ma sensu.Nienawidze tej grypyDziewczyny nie wiem moje serduszko kochane gorączkuje +38,5 , wymiotowała do 4 cc rano teraz nie, biegunka tak samo, co robić z temp? Czekać? Jessu ona tak biedna
nieagatka
woda przelatuje przez organizm. Trzeba dodac odrobine cukru i soli zeby to mialo sens. Woda nie nawodni organizmu, ktory wymiotuje. Potrzebne sa elektrolity.Mojej siostry dwulatek właśnie się odwodnil pomimo że pił bardzo dużo wody. Pojechali do szpitala i dostał kroplówki
annemarie
Cola i paluszki slone,stara metoda na to cholerstwowoda przelatuje przez organizm. Trzeba dodac odrobine cukru i soli zeby to mialo sens. Woda nie nawodni organizmu, ktory wymiotuje. Potrzebne sa elektrolity.
nieagatka
no tak w sumie starszemu dziecku mozna. Ale tak roczniakowi to bym coli nie dalaCola i paluszki slone,stara metoda na to cholerstwo
nieagatka
bio gaia to raczej jest na pierwsze 3 miesiace. Potem chyba nie ma juz wiekszej potrzeby. Chyba ze przy antybiotyku czy wlasnie przy jelitowce.Dziewczyny do kiedy podawac biogaje?moja ma juz 10 miesc.i nie wiem czy juz skonczyc czy podawac.K9lezanka powiedziala zeby podawac bo przecoez nadal ekperymentujemy z rozszerzaniem diety a pozniwj zlobek jak sie dostanie-to tez trzeba bo inne zarcie.I qzwa nie wiem
bazylia128
Naprawde?To nie wiem dlaczego kolezanka mi mowi zebym caky czas dawala.Bratowa farmaceutka tezbio gaia to raczej jest na pierwsze 3 miesiace. Potem chyba nie ma juz wiekszej potrzeby. Chyba ze przy antybiotyku czy wlasnie przy jelitowce.
reklama
@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami